Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πώς θα προστατευτείτε από επιθέσεις σε smartphones και υπολογιστές

Χωρίς πλάνο οργάνωσης πάνω στην κυβερνοασφάλεια, είναι θέμα χρόνου να βρεθούμε μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις. Συμβουλές από τον Αχιλλέα Βιέννα, εισηγητή στα σεμινάρια του Euro2day.gr.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Ο Αχιλλέας Βιέννας, πιστοποιημένος σύμβουλος σε θέματα κυβερνοασφάλειας, εξηγεί τους λόγους που πρέπει να προσέξουν όσοι μπαίνουν έστω και ελάχιστα στο Ίντερνετ, από smartphone ή υπολογιστή. Αναλύει στη συζήτησή του με τον Βασίλη Παζόπουλο τους κινδύνους και δίνει ορισμένα στοιχεία που βοηθούν τον χρήστη.

Όπως εξήγησε, με τον ίδιο τρόπο που φεύγοντας από το σπίτι μας αυτοματοποιημένα κλειδώνουμε την πόρτα, για να κρατήσουμε έξω τους παρείσακτους, έτσι πρέπει να λειτουργούμε στον ψηφιακό κόσμο. Να προστατέψουμε τον ιδιωτικό μας χώρο και να μετριάσουμε όλες τις πιθανές απειλές. Πριν να είναι αργά.

Αν δεν υπάρχει κάποιο πλάνο οργάνωσης πάνω στην κυβερνοασφάλεια, είναι θέμα χρόνου να βρεθούμε μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις. Θα πρέπει να μάθουμε να αξιολογούμε τους κινδύνους, επειδή οι επιτήδειοι που στοχεύουν τα προσωπικά μας δεδομένα και τους μυστικούς κωδικούς γίνονται όλο και πιο εφευρετικοί. Ωστόσο, με την κατάλληλη στρατηγική και την εκμάθηση απλών μεθόδων ασφάλειας, μπορούμε να βγούμε αλώβητοι από τις επιθέσεις.

Σε αυτό ακριβώς στοχεύουν τα σεμινάρια που διοργανώνει το Euro2day.gr με εισηγητή τον Αχιλλέα Βιέννα. Το σεμινάριο διαρκεί περίπου τρεις ώρες και, με την ολοκλήρωσή του, χορηγούνται βεβαίωση παρακολούθησης και εκπαιδευτικές σημειώσεις.

Βιογραφικό

Ο Αχιλλέας Βιέννας είναι απόφοιτος Μηχανικός Η/Υ συστημάτων από το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα. Κατέχει πιστοποιήσεις στο Ethical Hacking (CEH), στο Digital Forensics (CHFI) και είναι επίσημος εισηγητής επαγγελματικών πιστοποιήσεων της ECCOUNCIL (CEI). Διακεκριμένος ειδικός ερευνητής και πιστοποιημένος σύμβουλος σε θέματα κυβερνοασφάλειας. Έχει συμμετάσχει σε online παίγνια διαδικτυακού κυβερνοπολέμου και σε εθνικές ασκήσεις κυβερνοασφάλειας όπως ο Πανόπτης.

 

** Για τον νέο κύκλο σεμιναρίων που οργανώνει το euro2day.gr, μπορείτε να ενημερωθείτε από εδώ 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v