Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Bitcoin αξίας 4 δισ. δολαρίων κατέχει η MicroStrategy

Η MicroStrategy ξεκίνησε να αγοράζει σταδιακά από τον Αύγουστο του 2020, δαπανώντας αρχικά 250 εκατομμύρια για 21.454 Bitcoin. Σήμερα και μετά από σταδιακές αγορές έφτασε να κατέχει Bitcoin αξίας 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Bitcoin αξίας 4 δισ. δολαρίων κατέχει η MicroStrategy

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Ψήφο εμπιστοσύνης έλαβε το Bitcoin από τη MicroStrategy, την εισηγμένη με τη μεγαλύτερη ποσότητα νομισμάτων στην κατοχή της. Η εταιρεία πρόσθεσε 7.500 Bitcoin το πρώτο τρίμηνο του 2023 στο ενεργητικό της, ανεβάζοντας το συνολικό ποσό στο ταμείο της σε 140.000 Bitcoin.

Η μέση τιμή αγοράς είναι πλέον στις 29.803 δολάρια, σημειώνοντας κέρδη από την επένδυσή της για πρώτη φορά σε εννέα τρίμηνα, χάρη στη αύξηση της τιμής του Bitcoin φέτος.

Η MicroStrategy ξεκίνησε να αγοράζει σταδιακά από τον Αύγουστο του 2020, δαπανώντας αρχικά 250 εκατομμύρια για 21.454 Bitcoin. Σήμερα και μετά από σταδιακές αγορές έφτασε να κατέχει Bitcoin αξίας 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v