Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι μοναδικές εφαρμογές του Bitcoin και ο... ακριβότερος καφές

Το σύστημα πληρωμών που συνιστά το Bitcoin και η σημασία της σωστής εκπαίδευσης που προφυλάσσει από κινδύνους και επιτήδειους που καραδοκούν. Συνέντευξη με τον Βασίλη Παπαδόπουλο.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

«Η επαφή με το Bitcoin και η γνώση γύρω από αυτό άλλαξε τον τρόπο που βλέπω τον κόσμο», ισχυρίστηκε ο Βασίλης Παπαδόπουλος, ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ελληνικής κοινότητας των crypto, στη συζήτηση που είχε με τον Βασίλη Παζόπουλο.

«Όλα ξεκίνησαν από ένα σεμινάριο που έκανα στην Κύπρο το 2014 και από τότε επιδίωκα να πληρώνομαι όλες τις δουλειές που έκανα σε Bitcoin», συνέχισε. Χαρακτηριστική περίπτωση ήταν στην καφετέρια που διατηρούσε στο κέντρο της Αθήνας και κάποιοι, κυρίως τουρίστες, ήθελαν είτε για την εμπειρία είτε από ανάγκη, να πληρώσουν την αξία του καφέ σε Bitcoin σε τιμές 2014 ή 2016.

«Το Bitcoin δεν είναι μόνο κερδοσκοπικό όχημα, αλλά ολόκληρο σύστημα πληρωμών με μοναδικές εφαρμογές. Μόνο που θα πρέπει να γνωρίζει κάποιος τις ιδιαιτερότητές του, για να προφυλαχθεί από τους επιτήδειους που καραδοκούν να κερδίσουν από την άγνοιά σου», ανέφερε ο Βασίλης Παπαδόπουλος.

To βιογραφικό

Ο Βασίλης Παπαδόπουλος διδάσκει στο Ινστιτούτο Ψηφιακής Οικονομίας (www.indifi.gr), το οποίο σε συνεργασία με το Euro2day.gr, για δεύτερο χρόνο, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο ετήσιο πρόγραμμα σπουδών, το οποίο καλύπτει κάθε πτυχή (εκτός από τον προγραμματισμό) του πιο συναρπαστικού οικονομικού και τεχνολογικού τομέα της εποχής μας.

Όσοι το παρακολουθήσουν, θα αποκτήσουν ένα αναγνωρισμένο από το κράτος πτυχίο και τον τίτλο του πιστοποιημένου CryptoSpecialist. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διαρκεί ένα ακαδημαϊκό έτος (18 Οκτωβρίου - 5 Ιουλίου). Τα μαθήματα διεξάγονται από 30 καταξιωμένους εισηγητές και είναι 3ωρα, 2 ή 3 φορές την εβδομάδα, απογευματινές ώρες.

Το πρόγραμμα σπουδών καλύπτει 5 θεματικές ενότητες: Εισαγωγή στο Bitcoin, το blockchain και την Τεχνητή Νοημοσύνη (42 ώρες). Διασφάλιση Ιδιωτικότητας Και Προστασία Ψηφιακών Δεδομένων (46 ώρες). Το ψηφιακό μάρκετινγκ του μέλλοντος, NFTs και Metaverse (38 ώρες). Ξεκλειδώστε τον κόσμο των altcoins! (60 ώρες). Ολοκληρωμένος Επενδυτικός Οδηγός για Κρυπτονομίσματα (60 ώρες).

Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία. Μάθετε από τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου της κρυπτοοικονομίας. Επενδύστε στο μέλλον, αξιοποιήστε σε μια ανατρεπτική τεχνολογία αιχμής. Την εξέλιξη του ίδιου του χρήματος.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.indifi.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v