Νέα υπέρβαση των 30.000 δολαρίων για το Bitcoin

Η κίνηση του Bitcoin, το οποίο αντιπροσωπεύει περίπου το ήμισυ της κεφαλαιοποίησης των crypto, βοήθησε να υπάρξει ένα ευρύτερο ράλι σε μικρότερα token.

Νέα υπέρβαση των 30.000 δολαρίων για το Bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το Bitcoin ξεπέρασε τα 30.000 δολάρια για δεύτερη φορά αυτή την εβδομάδα λόγω των προσδοκιών για μια καλή είδηση από τη δικαιοσύνη, η οποία θα αυξήσει την πιθανότητα να εγκριθεί τελικά ένα ETF για το κρυπτονόμισμα.

Δικαστήριο της Ουάσιγκτον αναμένεται να εκδώσει απόφαση η οποία θα ενεργοποιεί μια «γνώμη» που διατύπωσε τον Αύγουστο υπέρ της Grayscale Investments, η οποία είχε μηνύσει την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ καθώς προσπαθούσε να μετατρέψει το καταπίστευμά της σε Bitcoin (GBTC) σε ETF. Είναι το επόμενο βήμα στη διαδικασία αφού η SEC την περασμένη εβδομάδα επέλεξε να μην ασκήσει έφεση κατά της προηγούμενης απόφασης, την οποία είχε χάσει.

Το Bitcoin σημείωσε άνοδο έως και 5,2% στα 30.223 δολάρια. Το XRP, το token που συνδέεται με την Ripple Labs, σημείωσε άνοδο για δεύτερη ημέρα, στα 52 σεντ περίπου.

Η κίνηση του Bitcoin, το οποίο αντιπροσωπεύει περίπου το ήμισυ της κεφαλαιοποίησης των crypto, βοήθησε να υπάρξει ένα ευρύτερο ράλι σε μικρότερα token. Το Ether διαπραγματεύεται 3,2% υψηλότερα, ενώ τα λεγόμενα altcoins όπως το Solana's SOL και το Polygon's MATIC αυξήθηκαν 7,8% και 4,4% αντίστοιχα.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v