Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ETFs Bitcoin: Ψεύτικο Tweet μέσω της SEC καταγγέλλει ο πρόεδρός της

Tweet στον επίσημο λογαριασμό της SEC ανέφερε ότι εγκρίθηκαν όλες οι αιτήσεις. Λίγα λεπτά μετά ο πρόεδρος της Αμερικανικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς μίλησε για παραβίαση του λογαριασμού.

ETFs Bitcoin: Ψεύτικο Tweet μέσω της SEC καταγγέλλει ο πρόεδρός της

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ δήλωσε ότι δεν έχει ακόμη εγκρίνει τα ETFs που θα βασίζονται στην spot τιμή του Bitcoin, παρά το tweet στο X που εμφανίστηκε από τον επίσημο λογαριασμό της ρυθμιστικής αρχής και γράφει ότι εγκρίθηκαν όλες οι αιτήσεις.

«Ο λογαριασμός @SECGov στο twitter παραβιάστηκε και δημοσιεύτηκε ένα μη εξουσιοδοτημένο tweet», δημοσίευσε ο πρόεδρος της SEC Gary Gensler στο X. «Η SEC δεν έχει εγκρίνει την εισαγωγή και τη διαπραγμάτευση προϊόντων που διαπραγματεύονται spot bitcoin».

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αναμένεται να λάβει απόφαση για τα ETF αυτή την εβδομάδα μετά από χρόνια άρνησης. Περισσότεροι από δώδεκα διαχειριστές έχουν υποβάλει αιτήσεις για τη δημιουργία ενός ETF, συμπεριλαμβανομένων πολλών που υπέβαλαν ενημερωμένες εγγραφές το πρωί της Τρίτης.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v