Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το ανταλλακτήριο που «μιλάει» ελληνικά

Με ειδικό bonus το ψηφιακό token του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων. Η μεγάλη άνοδος και τα οφέλη της διακράτησης BTMT, οι δεσμεύσεις της BITmarkets.

Το ανταλλακτήριο που «μιλάει» ελληνικά

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το σημερινό άρθρο είναι χορηγία από το ανταλλακτήριο BITmarkets.

Πρόσφατα, παρουσιάσαμε στους αναγνώστες μας το BITmarkets. Ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που στοχεύει να κάνει τα κρυπτονομίσματα προσβάσιμα σε όλους, κάνοντας πράξη το σύνθημα «Crypto made simple». 

Σήμερα, η εστίασή μας μετατοπίζεται στη χρησιμότητα του εγγενούς ψηφιακού token της BITmarkets, το BTMT, το οποίο αυτή την περίοδο η απόκτησή του προσφέρεται με ένα ειδικό μπόνους.

Με τη συμμετοχή σε αυτήν την προσφορά, οι πελάτες που αγοράζουν το εγγενές ψηφιακό token του ανταλλακτηρίου δικαιούνται 100% μπόνους συναλλαγών. Για παράδειγμα, μια αγορά 10.000 € σε BTMT δίνει στον αγοραστή το δικαίωμα σε αντίστοιχο μπόνους 10.000 €, που πιστώνεται απευθείας στο προσωπικό του πορτοφόλι περιθωρίου. Αυτό το μπόνους επιτρέπει στους πελάτες να πραγματοποιούν trading στην πλατφόρμα, με δυνατότητα ανάληψης κερδών που προκύπτουν από αυτές τις συναλλαγές.

Κυρίως, η δυνατότητα ανάληψης κερδών που προέρχονται από το μπόνους συναλλαγών εξαρτάται από την εκπλήρωση συγκεκριμένων απαιτήσεων όσο αφορά τους όγκους συναλλαγών, οι οποίοι είναι άμεσα ανάλογοι με το μέγεθος της απόσυρσης. Αυτός ο όρος διασφαλίζει ότι το μπόνους εξυπηρετεί τον προβλεπόμενο σκοπό για την προώθηση της πραγματικής εμπορικής δραστηριότητας στην πλατφόρμα.

Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με αυτήν την προσφορά, συμπεριλαμβανομένων των πλήρων όρων και προϋποθέσεων, επισκεφθείτε το άρθρο του site μας, στα αγγλικά που είναι το πρωτότυπο κείμενο (https://bitmarkets.com/en/insights/article/double-crypto-power-bitmarkets-100-trading-bonus) ή μεταφρασμένο στα  Ελληνικά  (https://bitmarkets.com/el/insights/article/double-crypto-power-bitmarkets-100-trading-bonus)

Γιατί πρέπει να επενδύουμε σε ψηφιακά tokens;

Η περίπτωση του BTMT

Όχι μόνο οι λάτρεις των κρυπτονομισμάτων, αλλά και οι επενδυτές στην ευρύτερη χρηματοπιστωτική αγορά έχουν ακολουθήσει τις τελευταίες τάσεις στον χώρο των crypto. Εκτός από τις νέες τεχνολογίες blockchain, είναι ολοένα και πιο πρόθυμοι να μάθουν πού, πότε και πώς δημιουργούνται τα καινοτόμα tokens. Η επένδυση σε tokens έχει νόημα υπό την προϋπόθεση ότι υποστηρίζονται από ένα διαφανές έργο που φέρνει υλικά οφέλη στους κατόχους τους.

Πώς προσδιορίζεται η τιμή ενός token;

Τι κρύβεται πίσω από την επιτυχία του BTMT;

Πώς επωφελούνται οι traders από την ανάπτυξη του ανταλλακτηρίου BITmarkets;

Ένα token είναι ένα ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο, του οποίου η αξία καθορίζεται από τον σκοπό του. Τα υποστηρικτικά (utility) tokens είναι μια μορφή προνομίων για τους συμμετέχοντες σε ένα συγκεκριμένο έργο.

Η περίπτωση του BTMT (BITmarkets Token) παρουσιάζει τα πλεονεκτήματα της κατοχής του token ενώ ενσωματώνει επίσης μια αξία που αναμένεται να αυξηθεί όσο περνάει ο χρόνος.

Το BTMT εμφανίστηκε στην αγορά με στόχο να αυξηθεί η αξία του

Το ανταλλακτήριο BITmarkets παρουσίασε το εγγενές ψηφιακό token της πλατφόρμας την άνοιξη του 2023. «Μέχρι τα μέσα Ιουνίου, είχαμε πραγματοποιήσει ιδιωτικές πωλήσεις BTMT αξίας άνω του ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Μόλις ολοκληρώσαμε πρόσφατα την αρχική φάση της προπώλησης (presale) , όπου οι συναλλασσόμενοι της BITmarket είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν το BTMT στην πιο ελκυστική τιμή πριν από τη δημόσια προσφορά», συνόψισε ο Peter Sumer, Διευθύνων Σύμβουλος της BITmarkets, στο πρώτο στάδιο της εισαγωγής του token στην παγκόσμια σκηνή.

Λόγω του γενικότερου ευνοϊκού περιβάλλοντος στην αγορά των crypto τον Νοέμβριο του 2023, η τιμή του MATIC έχει εκτιναχθεί και η αξία του BTMT, μεταφρασμένο σε δολάρια, έχει αυξηθεί σχεδόν κατά 410% για πελάτες που το απέκτησαν την πιο ευνοϊκή τιμή κατά τη φάση της ιδιωτικής τοποθέτησης αυτή την άνοιξη. Συνοπτικά, η αξία του BTMT έχει αυξηθεί πάνω από 200% για το 22% των κατόχων του και 67% από αυτούς έχουν βιώσει αύξηση αξίας άνω του 100% στην επένδυση τους.

Η συνολική προσφορά BTMT που έχει ήδη δημιουργηθεί είναι 300 εκατομμύρια tokens, ενώ η ποσότητα που θα διατεθεί μέσω δημόσιας προσφοράς είναι σε 60 εκατομμύρια tokens (20%).

«Με τον ενσωματωμένο αποπληθωριστικό μηχανισμό, η τελική προσφορά του token θα μειωθεί στα 200 εκατομμύρια. Η σπανιότητα από τον μηχανισμό «καύσης» θα κάνει την τιμή όλο και πιο ελκυστική. Από την προπώληση, η αξία των tokens θα αυξηθεί μέχρι την τελική εισαγωγή στα ανταλλακτήρια, η οποία αναμένουμε να συμβεί το επόμενο έτος», εξηγεί ο Peter Sumer, ο οποίος προσθέτει: «Σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε τα περισσότερα χρήματα που συγκεντρώνονται από πωλήσεις tokens για να χρηματοδοτήσουμε περαιτέρω την ανάπτυξη, την βελτιστοποίηση της πλατφόρμας καθώς και το μάρκετινγκ και τις εξαγορές».

Τα οφέλη της διακράτησης BTMT

Το BTMT είναι ένα ψηφιακό υποστηρικτικό (utility) token που παρέχει στους κατόχους του διάφορα πλεονεκτήματα. Πλεονεκτήματα που συμπεριλαμβάνουν την χρέωση με σημαντική έκπτωση έως και 80% επί των προμηθειών συναλλαγών. Οι κάτοχοι BTMT μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την εξατομικευμένη υποστήριξη και συμβουλές από μια ειδική ομάδα ειδικών της BITmarkets. Επιπλέον, να απολαμβάνουν πρόσβαση σε περιεχόμενο premium και να έχουν δικαιώματα ψήφου σε λειτουργίες της πλατφόρμας. Αξίζει να σημειωθεί πως η αγορά BTMT υποστηρίζει έργα ESG (έργα κοινωνικής ευθύνης και βιωσιμότητας) και οι κάτοχοι κουπονιών μπορούν να συμμετέχουν στην επιλογή τους.

Η ιστορία της BITmarkets

Το ανταλλακτήριο BITmarkets κυκλοφόρησε στις αρχές του 2022 με το σύνθημα «Crypto made simple» ως αποτέλεσμα της προσπάθειας μιας ομάδας αφοσιωμένων επαγγελματιών, η οποία έχει σχηματιστεί από δύο φαινομενικά ανόμοιες ομάδες. Οι έμπειροι διαχειριστές κεφαλαίων από τις παραδοσιακές αγορές, μαζί με λίγους ειδικευμένους επαγγελματίες σε τεχνολογίες blockchain και σε άλλες τεχνολογίες κρυπτονομισμάτων, αντιλαμβανόμενοι ότι υπήρχε χώρος στην αγορά για ένα νέου τύπου ανταλλακτήριο.

«Με τη δέσμευσή μας να κάνουμε τα κρυπτονομίσματα προσβάσιμα σε όλους, έχουμε θέσει φιλόδοξους στόχους για τον εαυτό μας. «Όχι μόνο προσπαθούμε για μέγιστη διαφάνεια και απλότητα στις συχνά τεχνικά περίπλοκες διαδικασίες, αλλά στοχεύουμε επίσης στη δημιουργία ισχυρότερης σύνδεσης με τους πελάτες μέσω της γλώσσας και ενός καινοτόμου στυλ επικοινωνίας», εξηγεί ο Peter Sumer.

Τηρώντας την υπόσχεση, η BITmarkets αναβάθμισε την πλατφόρμα της ώστε να περιλαμβάνει όλες τις γλώσσες των χωρών όπου δραστηριοποιείται, παράλληλα με εξατομικευμένη υποστήριξη σε όλους τους πελάτες. Η BITmarkets συνεχίζει να αναπτύσσει τη στρατηγική τους δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην ασφάλεια, η οποία θεωρείται το Άλφα και το Ωμέγα της επιτυχημένης μαζικής υιοθέτησης των crypto από τον ευρύτερο πληθυσμό. Το ανταλλακτήριο εφάρμοσε πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας, αντλώντας έμπνευση από τον παραδοσιακό χρηματοπιστωτικό τομέα, παραδειγματιζόμενο από αυτόν όσο αφορά τον τομέα της ασφάλειας.

Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι το 99% των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων των πελατών διατηρούνται σε πορτοφόλια που βρίσκονται εκτός σύνδεσης, σε cold storage. Η BITmarkets προστατεύει με κρυπτογραφία τα προσωπικά δεδομένα που της εμπιστεύονται οι πελάτες της. Επιπλέον, η BITmarkets εξασκεί τη δημιουργία επιτρεπόμενης λίστας (white listing) και τις επιβεβαιώσεις συναλλαγών.

Σχετικά με την εταιρεία

Το BITmarkets είναι ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που προσφέρει υποστήριξη 24/7 σε 15 γλώσσες. Οι traders μπορούν να συμμετέχουν σε συναλλαγές στην spot αγορά ανάμεσα σε 150+ κρυπτονομίσματα καθώς και σε μοναδικά συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης (futures). Για περισσότερες πληροφορίες, εξερευνήστε το bitmarkets.com.  

Οι υπηρεσίες BITmarkets Spot Trading Services σας παρέχονται από την UAB BITmarkets, η οποία είναι εξουσιοδοτημένη εταιρεία trading ψηφιακών νομισμάτων και αποθετηρίου στη Λιθουανία, η οποία λειτουργεί υπό τον αριθμό άδειας: 306062346, εποπτευόμενη από την Financial Crime Investigation Service και το εμπορικό σήμα BITu.

https://bitmarkets.com/en/registration?promo=euro2day&utm_source=euro2day&utm_medium=BTMT100

Το σημερινό άρθρο είναι χορηγία από το ανταλλακτήριο BITmarkets.

Παρουσίαση

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v