Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο ρεκόρ χτύπησε το Bitcoin, πάνω από τις $73.700

Η φρενίτιδα γύρω από τα Bitcoin ETFs οδηγεί την τιμή του token σε ιστορικά υψηλά. Ο ενθουσιασμός δίνει ώθηση και σε άλλα ψηφιακά νομίσματα, με το Ethereum να έχει άνοδο 75% από την αρχή της χρονιάς.

Νέο ρεκόρ χτύπησε το Bitcoin, πάνω από τις $73.700

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το κορυφαίο κρυπτονόμισμα συνέχισε την ανοδική του κίνηση, υψηλότερα και από τις 73.700 δολάρια, σύμφωνα με το coinmarketcap.com, με τη φρενίτιδα γύρω από τα διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια (ETF) Bitcoin να οδηγεί την τιμή του token σε ιστορικά υψηλά.

Το Bitwise Bitcoin Exchange Traded Fund (BITB) ανακοίνωσε προηγουμένως ότι έφτασε τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε υπό διαχείριση περιουσιακά στοιχεία μόλις δύο μήνες μετά την έναρξή του, τροφοδοτώντας την αισιοδοξία γύρω από την επένδυση.

Επιπλέον, η MicroStrategy Incorporated αποκάλυψε σχέδια για μια προτεινόμενη ιδιωτική προσφορά 500 εκατομμυρίων δολαρίων σε μετατρέψιμα ομόλογα, με την πρόθεση να χρησιμοποιήσει τα έσοδα για την απόκτηση περισσότερων bitcoin. 

Αυτή την ώρα το bitcoin βρίσκεται στις $73.532.

Αυτός ο νέος ενθουσιασμός για το κρυπτονόμισμα έδωσε ώθηση σε άλλα ψηφιακά νομίσματα, με το Ethereum να σημειώνει αύξηση πάνω από 3,5% σε περίπου 4.080 δολάρια και άνοδο 75% από την αρχή του έτους, προτού μαζευτεί στις $3.985.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v