Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

CRETA FARMS: προσωρινή διαταγή προστασίας

Η ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒEΕ (εφ’ εξής «η Εταιρεία») γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι στα πλαίσια της διασφάλισης και προστασίας της δραστηριότητας της, κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνου την από 25.10.2019 αίτηση για λήψη προληπτικών μέτρων προστασίας σύμφωνα με το άρθρο 106 α παρ. 6 του Ν. 3588/2007, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα καθώς και αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής με αντίστοιχο περιεχόμενο. Το εν λόγω αίτημα προσωρινής διαταγής συζητήθηκε σήμερα.

Το Πρωτοδικείο Ρεθύμνου έκανε δεκτό το αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής. Ειδικότερα η απόφαση του Δικαστηρίου απαγορεύει προσωρινά τη λήψη μέτρων ατομικής και συλλογικής αναγκαστικής εκτέλεσης καθώς και τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων περιλαμβανομένων της συντηρητικής κατάσχεσης καιτης δέσμευσης των τραπεζικών λογαριασμών καθώς καιτης έκδοσης προσωρινής διαταγής σε βάρος της περιουσίας της Εταιρείας για τις υφιστάμενες οφειλές της έναντι του συνόλου των πιστωτών της.

Η Εταιρεία κατέθεσε την ανωτέρω αίτηση , με σκοπό τη διατήρηση της εύρυθμης λειτουργίας της και την αποφυγή μείωσης της αξίας της εταιρικής περιουσίας από επιθετικές συμπεριφορές, με τις οποίες η Εταιρεία βρίσκεται αντιμέτωπη το τελευταίο χρονικό διάστημα, αποβλέποντας στην προστασία των συμφερόντων των μετόχων, πιστωτών, συνεργατών και επενδυτών της.

Η Εταιρεία θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και θα επανέλθει με σχετικές ενημερώσεις αναφορικά με την περαιτέρω πορεία του σχεδιασμού της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v