Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MEVACO Α.Β.Ε.Ε.: Ανακοίνωση για συμφωνία με NAVAL GROUP 16.6.2022...

Κατάρτιση Συμφωνίας - Πλαίσιο με την γαλλική εταιρεία «NAVAL GROUP»

 

Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «MEVACO A.E.» (εφεξής «Εταιρεία»), γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα  και με τις διατάξεις του άρθρου 4.1.3.6 του Κανονισμού του Χ.Α. καθώς και του άρθρου 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014, ότι προέβη στην κατάρτιση Συμφωνίας - Πλαισίου με την γαλλική εταιρεία «NAVAL GROUP», που αφορά στην κατασκευή από την Εταιρεία και προμήθεια στην παραπάνω γαλλική εταιρεία μηχανολογικών συστημάτων και μεταλλικού εξοπλισμού, στο πλαίσιο προμήθειας αμυντικού υλικού.

Η εν λόγω Συμφωνία - Πλαίσιο έχει αρχική χρονική διάρκεια πέντε (5) έτη και θα διέπει το σύνολο των μελλοντικών παραγγελιών που θα δίδονται από την γαλλική ως άνω Εταιρεία προς την Εταιρεία.

Η σύναψη της εν λόγω Συμφωνίας επιβεβαιώνει την πολυσχιδή παραγωγική ικανότητα, την ανταγωνιστικότητα και την ευελιξία του επιχειρηματικού μοντέλου της Εταιρείας, την αποδεδειγμένη μακρά εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει και αποδεικνύει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την αξιοπιστία αυτής στην δυνατότητα εκτέλεσης σημαντικών έργων, τα οποία διακρίνονται για τις αυστηρές προδιαγραφές, τις υψηλές ποιοτικές απαιτήσεις και τα καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

 

Η Εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη σε σχέση με το εν λόγω θέμα.   

 

 

Ασπρόπυργος, 16 Ιουνίου 2022

Για την «MEVACO A.E.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v