Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΙΔΜΑ: Το σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης

Η εταιρεία «ΣΙΔΗΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΙΔΜΑ ΑΕ», σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 73 του ΚΝ 2190/1920, ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι, σε συνέχεια της καταχωρίσεως στις 15/10/2015 στη Διεύθυνση Εταιρειών και ΓΕΜΗ του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, του από 12/10/2015 Σχεδίου Σύμβασης Συγχωνεύσεως των εταιρειών «ΣΙΔΗΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΙΔΜΑ ΑΕ» (διακριτικός τίτλος ΣΙΔΜΑ Α.Ε) και «ΠΑΝΕΛΚΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΣΜΑΤΩΝ ΑΕ» (διακριτικός τίλος ΠΑΝΕΛΚΟ Α.Ε.), βρίσκονται στη διάθεση των μετόχων στα γραφεία της έδρας των εταιρειών ΣΙΔΜΑ ΑΕ και ΠΑΝΕΛΚΟ Α.Ε. Βασ. Γεωργίου 30, 3ος όροφος, 152-33, Χαλάνδρι, τα εξής έγγραφα:

Το Σχέδιο Σύμβασης Συγχωνεύσεως της 12/10/2015.

Οι επεξηγηματικές Εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου των συγχωνευόμενων εταιρειών προς τη Γ.Σ που εξηγούν τους λόγους της συγχώνευσης.

Ο Ισολογισμός Μετασχηματισμού της ΠΑΝΕΛΚΟ Α.Ε. με 30/6/2015.

Η Έκθεση της Ελεγκτικής Εταιρίας PKF Ευρωελεγκτική Α.Ε για την διαπίστωση της λογιστικής αξίας των συγχωνευόμενων ως άνω εταιριών.

Οι οικονομικές καταστάσεις των συγχωνευόμενων εταιρειών, καθώς και οι εκθέσεις διαχείρισης των Διοικητικών Συμβουλίων τους των τριών τελευταίων χρήσεων, υπάρχουν αναρτημένες στις ιστοσελίδες των εταιρειών www.sidma.gr και www.panelco.gr

Τα παραπάνω αρχεία διατίθενται και σε ηλεκτρονική μορφή. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της εταιρείας στο τηλέφωνο 210-34.98.211 (υπεύθυνη: κα. Όρκουλα Ιωάννα).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v