Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FF GROUP: Αναβολή ΓΣ

Η εταιρεία "Folli-Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία", σε συνέχεια των από 14.8.2018 και 20.8.2018 προηγούμενων ανακοινώσεών της, ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι μετά από αίτημα του μετόχου της, κ. Δημητρίου Κουτσολιούτσου, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον κ.ν. 2190/1920 (άρθρο 39 παράγραφος 3), η προγραμματισμένη Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας μας την 10η Σεπτεμβρίου 2018, θα αναβληθεί για τις 10 Οκτωβρίου 2018, δεδομένου ότι τα πορίσματα των διενεργούμενων έκτακτων ελέγχων δεν έχουν τεθεί ακόμα στην διάθεση της Εταιρείας και της Ernst & Young.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που παρασχέθηκε στην Εταιρεία, οι εκθέσεις της Alvarez & Marsal αναμένεται να παραδοθούν στην Εταιρεία και στην Ernst & Young εντός των τριών επόμενων εβδομάδων. Με την παράδοση των εκθέσεων στην Ernst & Young και επί τη βάσει αυτών, θα ανακοινωθεί το χρονοδιάγραμμα της Ernst & Young για την ολοκλήρωση του έργου της.

Η παρούσα ανακοίνωση εκδίδεται κατόπιν σχετικού αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 αναφορικά με την υποχρέωση του εκδότη για δημοσιοποίηση των προνομιακών πληροφοριών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v