Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ATTICA GROUP: Προαναγγελία ΓΣ

Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας «ATTICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (εφεξής η «Εταιρία») που ελήφθη κατά τη συνεδρίασή του της 7η Δεκεμβρίου 2018, καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι της Εταιρίας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 28η Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 9:30, στα γραφεία της Εταιρίας (οδός Λυσικράτους αρ. 1-7 & Ευριπίδου, Καλλιθέα), για συζήτηση και λήψη απόφασης επί του ακόλουθου θέματος ημερήσιας διάταξης:

«Λήψη απόφασης για την οικειοθελή προπληρωμή του ανταλλάξιμου ομολογιακού δανείου έκδοσης της θυγατρικής «Blue Star Ferries Ναυτιλιακή Α.Ε.» κατόπιν εξασκήσεως του δικαιώματος ανταλλαγής από τους ομολογιούχους δανειστές και έγκριση των όρων προπληρωμής».

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας για την λήψη απόφασης επί του θέματος της Ημερησίας Διάταξης, η τυχόν Α΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 10η Ιανουαρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:30 στον ίδιο χώρο, και η τυχόν Β΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 21η Ιανουαρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:30 στον ίδιο χώρο, με το ίδιο θέμα Ημερήσιας Διάταξης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v