Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ: Διοικητικές αλλαγές

Κατά τη συνεδρίαση της 31ης Ιανουαρίου 2019, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ενέκρινε την εισήγηση του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Σωτήριου Χατζίκου, για αλλαγή ορισμένων Διευθυντικών στελεχών της υπάρχουσας οργανωτικής δομής της Εταιρείας με σκοπό τη βέλτιστη υλοποίηση των στόχων της, ως ακολούθως:

Κλάδος Yamaha. Περιλαμβάνει το σύνολο των δραστηριοτήτων της Εταιρείας επί των δικύκλων και όλων των συναφών προϊόντων Yamaha στην Ελλάδα καθώς και το σύνολο των δραστηριοτήτων της Εταιρίας στον χώρο της θάλασσας (προϊόντα Yamaha και Selva, πωλήσεις και ενοικιάσεις σκαφών). Ως επικεφαλής του κλάδου αναλαμβάνει ο Ιωάννης Σώκιαλης.

Κλάδος Retail & International. Περιλαμβάνει τη δραστηριότητα της θυγατρικής εταιρείας ΜΟΤΟΔΙΚΤΚΥΟ Α.Ε. και του ηλεκτρονικού καταστήματος αυτής MotoDirect καθώς και το σύνολο των δραστηριοτήτων της Εταιρίας στη Ρουμανία και Βουλγαρία. Ως επικεφαλής του κλάδου αναλαμβάνει ο Νίκος Σινογιάννης.

Κλάδος Porsche. Περιλαμβάνει το σύνολο των δραστηριοτήτων της Εταιρείας επί οχημάτων Porsche στην Ελλάδα. Παραμένει ως επικεφαλής του κλάδου ο Θοδωρής Παπαδόπουλος.

Κλάδος Ενοικίασης Αυτοκινήτων. Περιλαμβάνει το σύνολο των δραστηριοτήτων Sixt της θυγατρικής εταιρίας LION RENTAL A.E.. Ως επικεφαλής του κλάδου αναλαμβάνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας, Σωτήριος Χατζίκος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v