Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

AS COMPANY: Το νέο ΔΣ (ορθή επανάληψη)

Η «ΑS ΕΜΠΟΡΙΚΗ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η/Υ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ Α.Ε.» («Εταιρεία») ανακοινώνει τα ακόλουθα: Σύμφωνα με την απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του έτους 2021, η οποία πραγματοποιήθηκε την 25.6.2021, εκλέχθηκε ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. ο κ. Μιχαήλ Ζαρκάδης του Σπυρίδωνος, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. κ. Πέτρου Ιακώβου και μέχρι το τέλος της θητείας του.

Μετά την ως άνω εκλογή, το Δ.Σ. συνήλθε σε συνεδρίαση την 25.6.2021, με θέματα τη συγκρότησή του σε σώμα, την ανάθεση αρμοδιοτήτων και εκπροσώπησης και τον ορισμό μέλους της Επιτροπής Ελέγχου σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος. Σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ., συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

1. Ευστράτιος Ανδρεάδης του Κων/νου, Πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

2. Αναστασία Ανδρεάδου του Άγγελου, εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

3. Θεοδώρα Κουφού του Δημητρίου, εκτελεστικό μέλος.

4. Κωνσταντίνος Ανδρεάδης του Ευστρατίου, μη εκτελεστικό μέλος.

5. Aπόστολος Πεταλάς του Δημητρίου, μη εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

6. Μιχαήλ Ζαρκάδης του Σπυρίδωνος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

7. Ιωάννης Αποστολάκος του Γεωργίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

8. Θεόφιλος Μεχτερίδης του Ιωάννη, μη εκτελεστικό μέλος.

Κατόπιν το Δ.Σ. αφού διαπίστωσε τη συνδρομή των νομίμων προϋποθέσεων που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 1 άρθρου 44 του Ν.4449/2017, όρισε ως μέλος της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρίας το ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του κ. Μιχαήλ Ζαρκάδη, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος αντίστοιχου μέλους, κ. Πέτρου Ιακώβου.

Στη συνέχεια δε, επιβεβαίωσε ότι η Επιτροπή Ελέγχου της Εταιρίας, η οποία αποτελεί Επιτροπή του Δ.Σ., αποτελείται πλέον από τα εξής μέλη:

1. Aπόστολος Πεταλάς του Δημητρίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

2. Μιχαήλ Ζαρκάδης του Σπυρίδωνος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

3. Ιωάννης Αποστολάκος του Γεωργίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

4. Θεόφιλος Μεχτερίδης του Ιωάννη, μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

Η Επιτροπή Ελέγχου θα συνέλθει σε συνεδρίαση, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα και να εκλέξει τον Πρόεδρό της. Η θητεία του Δ.Σ., όπως και αυτή της Επιτροπής Ελέγχου, όπως ορίστηκε από τη Γ.Σ. της 21.6.2019, είναι τριετής, λήγει την 21.06.2022, παρατείνεται δε αυτοδικαίως μέχρι τη σύγκλιση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του έτους 2022, εφόσον αυτή πραγματοποιηθεί μετά την 21.06.2022. Η ανακοίνωση εκδίδεται στο πλαίσιο της έγκαιρης και πλήρους ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v