Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

LOULIS FOOD INGREDIENTS Α.Ε.: Δελτίο Τύπου -Αλλαγή μελών Δ.Σ. της Loulis Food Ingredients...

Tο Διοικητικό Συμβούλιο της “Loulis Food Ingredients” έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Gianluca Fabbri, μετά την αποχώρησή του από την “Al Dahra Agriculture” και στη θέση του τοποθετήθηκε ο κ. Arnoud van den Berg ως μέλος Δ.Σ.

 

O κύριος Arnoud van den Berg, CEO της Al Dahra Agriculture, έχει μεγάλη εμπειρία σε ηγετικές θέσεις management τόσο στον αγροδιατροφικό όσο και στo συμβουλευτικό τομέα. Ξεχωρίζει η 15ετής σταδιοδρομία του στην πολυεθνική τροφίμων “Friesland Campina”, όσο και η 11ετής παραμονή του στη διεθνούς φήμης εταιρείας συμβούλων “Boston Consulting Group”, όπου ασχολήθηκε με την εταιρική στρατηγική.

 

Ο πρόεδρος της Loulis Food Ingredients, κ. Νίκος Λούλης ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος καθότι η δέσμευσή μου για μια ισχυρή και ουσιαστική εταιρική διακυβέρνηση μετουσιώνεται περαιτέρω σε πράξη με την προσθήκη του κυρίου Arnoud van den Berg στο Διοικητικό μας Συμβούλιο. Η εμπειρία του στον τομέα της εταιρικής στρατηγικής, των πολυεθνικών τροφίμων αλλά και της παγκόσμιας αγροτικής παραγωγής θα φέρει τεράστια αξία στο Διοικητικό μας Συμβούλιο και θα ενισχύσει περαιτέρω τη στρατηγική μας και την ποιότητα των αποφάσεων μας. Επί τη ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κύριο Fabbri για την εξαιρετική συνεισφορά του στο Δ.Σ. μας, η παρουσία του μας βοήθησε να γίνουμε καλύτεροι. Του εύχομαι καλή τύχη στα νέα του επαγγελματικά του βήματα».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v