Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μικτά πρόσημα στις ασιατικές αγορές

Στο επίκεντρο των επενδυτών η σημερινή δημοσίευση των στοιχείων ανεργίας από τις ΗΠΑ. Κλειστές οι αγορές στην Κίνα και την Ιαπωνία, λόγω αργίας, και θα ανοίξουν ξανά τη Δευτέρα και την Τρίτη, αντίστοιχα. Υποχωρεί το αργό.

Μικτά πρόσημα στις ασιατικές αγορές

Σε αντίθετη κατεύθυνση τα πιο βασικά ασιατικά χρηματιστήρια στο trading της Παρασκευής, με τους επενδυτές να αναμένουν τη δημοσίευση των θέσεων εργασίας και την ανεργία στις Ηνωμένες Πολιτείες αργότερα μέσα στη μέρα.

Οι μετοχές στο Χονγκ Κονγκ ενισχύονται 0,4%, ο ASX στην Αυστραλία κερδίζει 0,1%, ενώ ο KOSPI διολισθαίνει 0,5%. Οι αγορές στην Κίνα και την Ιαπωνία είναι κλειστές λόγω αργίας και θα ανοίξουν ξανά τη Δευτέρα και την Τρίτη, αντίστοιχα.

Οι μεγάλοι δείκτες στη Wall Street χθες διέγραψαν τα αρχικά κέρδη τους και έκλεισαν στο «κόκκινο», με επιβάρυνση από τις μετοχές Ενέργειας.

Υποχωρούν οι τιμές του πετρελαίου –μετά τη χθεσινή βουτιά-  καθώς η αμερικανική παραγωγή ρεκόρ  αντισταθμίζει τις περικοπές του ΟΠΕΚ και την πολιτική κρίση στη Βενεζουέλα. Το αμερικανικό αργό χάνει 0,13%, στα 61,73 ενώ το brent διολισθαίνει 0,38%, στα $70,448.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v