Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με ήπια κέρδη ολοκλήρωσαν τη συνεδρίαση τα ασιατικά χρηματιστήρια

Οι μετοχές με άνοδο υπερίσχυσαν εκείνων με πτώση στο Χρηματιστήριο του Τόκιο με 2.485 έναντι 1.108, ενώ 254 παρέμειναν αμετάβλητες.

Με ήπια κέρδη ολοκλήρωσαν τη συνεδρίαση τα ασιατικά χρηματιστήρια

Με ήπια κέρδη ολοκλήρωσαν τη σημερινή συνεδρίαση ανήμερα Χριστουγέννων τα χρηματιστήρια σε Ιαπωνία και Κίνα. Οι αγορές σε Χονγκ Κονγκ και Νότια Κορέα είναι κλειστά εξαιτίας της σημερινής αργίας. 

Στο Τόκιο ο Nikkei έκλεισε με οριακά κέρδη 0,08%, με τους κλάδους των ακινήτων, των τραπεζών και της κλωστοϋφαντουργίας να ξεχωρίζουν. 

 

Τις καλύτερες επιδόσεις της συνεδρίασης κατέγραψαν οι  SUMCO, η οποία σημείωσε άνοδο 4,47%, η Rakuten με κέρδη 3,78% και Keisei Electric Railway προσθέτοντας 3,36%.

Οι μετοχές με άνοδο υπερίσχυσαν εκείνων με πτώση στο Χρηματιστήριο του Τόκιο με 2.485 έναντι 1.108, ενώ 254 παρέμειναν αμετάβλητες.

Ο δείκτης Nikkei Volatility, ο οποίος μετρά την τεκμαρτή μεταβλητότητα των δικαιωμάτων προαίρεσης του Nikkei, σημείωσε άνοδο 0,36% στις 22,38 μονάδες.

Στην Κίνα ο SZSE ενισχύθηκε κατά 0,33%.

Στις αγορές εμπορευμάτων ήπια πτώση καταγράφουν οι τιμές του πετρελαίου, με αυτή του μπρεντ να υποχωρεί κατά 0,14% στα 62,29 δολάρια το βαρέλι και του αργού κατά 0,09% στα 58,35 δολάρια το βαρέλι.

Με οριακές μεταβολές κινείται η τιμή του χρυσού κινούμενη πέριξ των 4.505,40 δολάρια η ουγκιά.

Την ίδια ώρα, στις αγορές συναλλάγματος επικρατεί στασιμότητα, καθώς η ισοτιμία του ευρώ έναντι του αμερικανικού δολαρίου παραμένει αμετάβλητη στο 1,1780, όπως και η ισοτιμία του δεύτερου έναντι της βρετανικής στερλίνας. Αντίθετα το κοινό νόμισμα της Ευρωζώνης, υποχωρεί κατά 0,33% απέναντι στο ιαπωνικό γιεν στο 155,93 και της λίρας κατά 0,08% στο 0,9284.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο