Σταθερό το δολάριο μετά την απόφαση-έκπληξη του Λευκού Οίκου

Το ευρώ ενισχύεται 0,2% και αλλάζει χέρια στο 1,176 δολάριο, η στερλίνα κερδίζει 0,1%, στο $1,289, ενώ ο δείκτης δολαρίου, σε σχέση με έξι σημαντικά νομίσματα, διατηρείται στα 93,72.

Σταθερό το δολάριο μετά την απόφαση-έκπληξη του Λευκού Οίκου

Σταθεροποιητικά κινείται το δολάριο την Τετάρτη, ελαφρώς χαμηλότερα έναντι των περισσότερων νομισμάτων, μετά το αρχικό άλμα που προκλήθηκε από την απόφαση του Τραμπ για ακύρωση των συνομιλιών με τους Δημοκρατικούς για τόνωση της οικονομίας. Η κίνηση του Αμερικανού Προέδρου αύξησε τη ζήτηση για ασφαλή καταφύγια.

Το αρχικό σοκ από την απόφαση-έκπληξη του Τραμπ να μεταφέρει για μετά τις αμερικανικές εκλογές τις συνομιλίες για το νέο πακέτο τόνωσης ηρέμησε από την ανακοίνωση του για παράταση της οικονομικής βοήθειας προς τις αμερικανικές επιβατικές αεροπορικές εταιρείες.

Το ευρώ ενισχύεται 0,2% και αλλάζει χέρια στο 1,176 δολάριο, η στερλίνα κερδίζει 0,1%, στο $1,289, το δολάριο κινείται 0,4% υψηλότερα έναντι του γεν, στα 106,05 γεν ανά δολάριο, ενώ ο δείκτης δολαρίου, σε σχέση με έξι σημαντικά νομίσματα, διατηρείται στα 93,72.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v