Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αδύναμο το δολάριο, σε υψηλό μήνα το ευρώ

Το δολάριο Αυστραλίας που τείνει να ενισχύεται όταν αυξάνονται οι τιμές μεταλλευμάτων και Ενέργειας, φτάνει σε υψηλό τριών ετών, στα $0,7945. Το ευρώ είναι κοντά σε υψηλό μήνα, ενώ η στερλίνα κάνει άλμα στο 1,42 δολάριο, στο πιο υψηλό από τον Απρίλιο του 2018.

Αδύναμο το δολάριο, σε υψηλό μήνα το ευρώ

Σε χαμηλά πολλών ετών διατηρείται το δολάριο έναντι του δολαρίου Αυστραλίας, ενώ βρίσκεται σε χαμηλό μήνα σε σύγκριση με το ευρώ, καθώς το trading επαναπληθωρισμού καταλαμβάνει τις αγορές συναλλάγματος την Τετάρτη.

Η αδυναμία του δολαρίου είναι αξιοσημείωτη αυτή την εβδομάδα, καθώς έρχεται εν μέσω ευρύτερης ανόδου των αμερικανικών yields, με την απόδοση του 10ετούς Treasury να βρίσκεται σε υψηλό έτους.

Ο δείκτης δολαρίου έναντι έξι σημαντικών νομισμάτων βρίσκεται στα 90,111, κοντά στο χαμηλό έξι εβδομάδων των 89,941 που έφτασε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το δολάριο Αυστραλίας που τείνει να ενισχύεται όταν αυξάνονται οι τιμές μεταλλευμάτων και Ενέργειας, φτάνει σε υψηλό τριών ετών, στα $0,7945.

Το ευρώ είναι κοντά σε υψηλό μήνα, στο $1,2149 ενώ η στερλίνα κάνει άλμα στο 1,42 δολάριο, στο πιο υψηλό από τον Απρίλιο του 2018.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v