Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αμυντικά το ευρώ έναντι του δολαρίου

Το ενιαίο νόμισμα υποχωρεί 0,1% και αλλάζει χέρια στο 1,186 δολάριο, ενώ η στερλίνα με ίδια κίνηση βρίσκεται στο $1,384. Κέρδη για το Bitcoin.

Αμυντικά το ευρώ έναντι του δολαρίου

Αμυντικά τελεί υπό διαπραγμάτευση το ευρώ έναντι του δολαρίου για πρώτη φορά μετά από έξι συνεχόμενες συνεδριάσεις. Το ενιαίο νόμισμα υποχωρεί 0,1% και αλλάζει χέρια στο 1,186 δολάριο, η στερλίνα με ίδια κίνηση βρίσκεται στο $1,384 ενώ το δολάριο έναντι του γεν ενισχύεται 0,2%, στα 109,88 γεν ανά δολάριο. Ο δείκτης δολαρίου, σε σύγκριση με έξι σημαντικά νομίσματα, κερδίζει 0,2%, στα 92,25.

Το Bitcoin με κέρδη 3,4%, βρίσκεται στα 51.702 δολάρια, φτάνοντας σχεδόν τα $52,000, στο υψηλότερο επίπεδο από τον Μάιο. Κίνημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλεί τον κόσμο να αγοράσει μικρές ποσότητες Bitcoin προς υποστήριξη του σχεδίου του Ελ Σαλβαδόρ να κάνει το ψηφιακό νόμισμα νόμιμο χρήμα.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, οι χρήστες σε πλατφόρμες όπως το Twitter και το Reddit συζητούν σχέδια για μαζική αγορά Bitcoin αξίας 30 δολαρίων στις 7 Σεπτεμβρίου, όταν τίθεται σε ισχύ ο νόμος του Ελ Σαλβαδόρ για τη νομιμοποίηση του Bitcoin.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v