Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κοντά σε υψηλό τεσσάρων μηνών ο δείκτης δολαρίου

Αν και οι αγορές δεν αναμένουν αλλαγή στάσης στην πολιτική της Fed, θα παρακολουθήσουν οποιαδήποτε σχόλια που υπολογίζουν το ισχυρότερο δολάριο και τις υψηλότερες αποδόσεις των ομολόγων στη χάραξη πολιτικής.

Κοντά σε υψηλό τεσσάρων μηνών ο δείκτης δολαρίου

Παγιώνει τα κέρδη του το δολάριο μετά το υψηλό 3-1/2 μηνών της προηγούμενης συνεδρίασης, καθώς οι επενδυτές αναμένουν το αποτέλεσμα από τη συνεδρίαση της Αμερικανικής Ομοσπονδιακής Τράπεζας. Απόψε, στις 9:00 μμ, ώρα Ελλάδος, ανακοινώνει την απόφαση της για τα επιτόκια, τα οποία αναμένεται να κρατήσει σταθερά.

Αν και οι αγορές δεν αναμένουν αλλαγή στάσης στην πολιτική της, θα παρακολουθήσουν οποιαδήποτε σχόλια που υπολογίζουν το ισχυρότερο δολάριο και τις υψηλότερες αποδόσεις των ομολόγων στη χάραξη πολιτικής.

Ο δείκτης δολαρίου έναντι έξι σημαντικών νομισμάτων τελεί υπό διαπραγμάτευση με ημερήσια πτώση 0,2% στα 92,242 μετά το υψηλό (από τις 10 Ιανουαρίου) των 92,57, στην προηγούμενη συνεδρίαση.
Σε σχέση με το γεν σημειώνει μικρές κινήσεις, στα 109,83 γεν ανά δολάριο.

Το ευρώ με οριακά κέρδη αλλάζει χέρια στο 1,20, ενώ η στερλίνα κινείται ανοδικά κατά 0,3% και φτάνει στο 1,3655 δολάριο. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v