Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι ελπίδες για ανάκαμψη στηρίζουν το αργό

Το αμερικανικό αργό ενισχύεται 0,5% και βρίσκεται στα 61,71 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το μπρεντ κερδίζει 0,3% και φτάνει στα $65,57. Μικρή άνοδος για τον χρυσό (+0,1%), στα 1.784,10 δολάρια/ουγγιά.

Οι ελπίδες για ανάκαμψη στηρίζουν το αργό

Ανοδικά κινούνται οι τιμές του πετρελαίου την Παρασκευή, με στήριξη από τις ελπίδες για ανάκαμψη της ζήτησης στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη, την ώρα που η οικονομική ανάπτυξη «τσιμπάει» και τα lockdown χαλαρώνουν.

Την άνοδο ωστόσο συγκρατεί το δεύτερο κύμα Covid-19 στην Ινδία. Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, κατέγραψε σήμερα τον υψηλότερο αριθμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του νέου κορονοϊού που έχουν καταγραφεί ποτέ σε οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο μέσα σε μια μέρα, ξεπερνώντας το επίπεδο των 330.000, ενώ το σύστημα υγείας του ασιατικού γίγαντα καταρρέει, αντιμέτωπο με πλημμύρα ασθενών, ελλείψεις κι αλλεπάλληλα τραγικά δυστυχήματα.

Το αμερικανικό αργό ενισχύεται 0,5% και βρίσκεται στα 61,71 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το μπρεντ κερδίζει 0,3% και φτάνει στα $65,57. Μικρή άνοδος για τον χρυσό (+0,1%), στα 1.784,10 δολάρια/ουγγιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v