Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πτώση άνω του 1% για το αργό, πιέσεις από τα lockdown

Το αμερικανικό αργό χάνει 1,3% και φτάνει στα 45,66 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το μπρεντ με πτώση 1,1% διαμορφώνεται στα $48,76. Απώλειες 0,5% για τον χρυσό, στα 1.829,60 δολάρια/ουγγιά.

Πτώση άνω του 1% για το αργό, πιέσεις από τα lockdown

Υποχωρούν οι τιμές του πετρελαίου τη Δευτέρα, καθώς η συνεχιζόμενη άνοδος των κρουσμάτων κορωνοϊού οδηγεί σε lockdown ή αυστηρά περιοριστικά μέτρα.

Η περιοχή της Βαυαρίας της Νότιας Γερμανίας ανακοίνωσε την Κυριακή ότι θα επιβάλει αυστηρότερο «λουκέτο» από την Τετάρτη έως τις 5 Ιανουαρίου, ενώ οι αρχές της Νότιας Κορέας δήλωσαν ότι θα επιβάλουν αυξημένους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης στη Σεούλ και τις γύρω περιοχές που θα διαρκέσουν τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα.

Τις τιμές πιέζει και το γεγονός ότι οι αμερικανικές εταιρείες ενέργειας την περασμένη εβδομάδα αύξησαν τις πλατφόρμες πετρελαίου και φυσικού αερίου για 11η φορά σε 12 εβδομάδες.

Το αμερικανικό αργό χάνει 1,3% και φτάνει στα 45,66 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το μπρεντ με πτώση 1,1% διαμορφώνεται στα $48,76. Απώλειες 0,5% για τον χρυσό, στα 1.829,60 δολάρια/ουγγιά.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v