Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Φρένο Φώλια στα αιτήματα Αθανασόπουλου

Για άλλη μία φορά το υπουργείο Ανάπτυξης «δείχνει την πόρτα» στη ΔΕΗ και συγκεκριμένα στην πρόταση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ κ. Τ. Αθανασόπουλου να ισχύσει η ρήτρα καυσίμου από αύριο, 1η Οκτωβρίου.

ΔΕΗ: Φρένο Φώλια στα αιτήματα Αθανασόπουλου
Για άλλη μία φορά το υπουργείο Ανάπτυξης «δείχνει την πόρτα» στη ΔΕΗ. Στην πρόταση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ κ. Τ. Αθανασόπουλου να ισχύσει η ρήτρα καυσίμου από αύριο, 1η Οκτωβρίου, δηλαδή τρεις μήνες πριν από την επίσημη εφαρμογή της, το YΠΑΝ διαμηνύει ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια προοπτική.

Αντίθετα, κύκλοι του υπουργείου υπενθυμίζουν ότι υπάρχει υπουργική απόφαση για την επιβολή ρήτρας καυσίμου από 1/1/2009 κι αυτό θα γίνει.

Ο κ. Αθανασόπουλος ζήτησε, μεταξύ άλλων, την πρόωρη εφαρμογή της ρήτρας καυσίμου με άρθρο του που δημοσιεύεται σήμερα στην «Καθημερινή». Η αρνητική αντίδραση του ΥΠΑΝ υπήρξε άμεση.

Να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη φορά μέσα σε έναν μήνα που καταγράφεται διαφωνία μεταξύ των δύο ανδρών.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου είχαν διαρρεύσει οι διαφορετικές προσεγγίσεις Φώλια - Αθανασόπουλου στο θέμα του κοινωνικού τιμολογίου, την προηγούμενη εβδομάδα ο υπουργός έβαλε φρένο στα σχέδια Αθανασόπουλου για τον νομικό διαχωρισμό της Επιχείρησης και σήμερα το ΥΠΑΝ ακυρώνει κάθε σκέψη για πρόωρη εφαρμογή της ρήτρας καυσίμου.

Αθ. Καλ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v