Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΚΤΕΡ: Συγκροτήθηκε εκ νέου σε σώμα το Δ.Σ.

Τη διαχείριση της ΕΚΤΕΡ χωρίς αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών του Δ.Σ. κ. Παύλου Ψυλλάκη, Ιωάννη Ιωαννίδη και Απόστολου Μπακογιάννη αποφάσισε το Δ.Σ. της εισηγμένης.

ΕΚΤΕΡ: Συγκροτήθηκε εκ νέου σε σώμα το Δ.Σ.

Η ΕΚΤΕΡ γνωστοποιεί ότι με την από 8/4/2014 απόφασή του το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας αποδέχθηκε την παραίτηση των κ. Παύλου Ψυλλάκη, Ιωάννη Ιωαννίδη και Απόστολου Μπακογιάννη από τη θέση των εκτελεστικών μελών της ΕΚΤΕΡ.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι το Δ.Σ. αποφάσισε, σύμφωνα με την ειδική πρόβλεψη του άρθρου 9 παρ. 2 του καταστατικού της εταιρίας, κατ’ εφαρμογή της διάταξης της παρ. 8 άρθρου 18 κ.ν. 2190/1920, όπως προστέθηκε με το άρθρο 25 παρ. 3 ν. 3604/2007, να συνεχιστεί η διαχείριση και εκπροσώπηση της εισηγμένης από τα εναπομείναντα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, χωρίς αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών.

Η μεταβολή του Συμβουλίου θα τεθεί υπόψη της επόμενης γενικής συνέλευσης των μετόχων.

Κατόπιν αυτού, η νέα συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου σε σώμα για το υπόλοιπο της θητείας του (ήτοι μέχρι τις 12/10/2017) καθώς και η παροχή δικαιωμάτων εκπροσώπησης και δέσμευσης της εταιρίας έχουν ως ακολούθως :

1) Αθανάσιος Σίψας, Πρόεδρος Δ.Σ. / Εκτελεστικό Μέλος
2) Κωνσταντίνος Ιωάννου Στούμπος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Δ/νων Σύμβουλος / Εκτελεστικό Μέλος
3) Ιωάννης Αλεξανδρής – Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος
4) Ανδρονίκη Ιωαννίδου – Μη Εκτελεστικό Μέλος
5) Αριστείδης Χρήστου Παπαδόπουλος - Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος

Η εταιρία εκπροσωπείται και δεσμεύεται από τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Αθανάσιο Σίψα και, σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός του, από τον αντιπρόεδρο Δ.Σ. και διευθύνοντα σύμβουλο κ. Κωνσταντίνο Στούμπο, ενεργώντας ο καθένας μεμονωμένα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v