Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΝΕΛ: Δεν υπάρχει ανακοίνωση ή διαρροή από ΕΛ.ΑΣ για μονταρισμένο υλικό

Το υλικό που παραδόθηκε στην Εισαγγελία ήταν αμοντάριστο, τονίζουν σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, χαρακτηρίζοντας ψευδείς τις πληροφορίες περί διαρροής από την ΕΛ.ΑΣ για μονταρισμένο υλικό.

ΑΝΕΛ: Δεν υπάρχει ανακοίνωση ή διαρροή από ΕΛ.ΑΣ για μονταρισμένο υλικό

Το υλικό που παραδόθηκε στην εισαγγελία ήταν πρωτογενές, επαναλαμβάνουν οι ΑΝΕΛ, που τονίζουν ότι δεν υπάρχει ανακοίνωση ή διαρροή για μονταρισμένο υλικό.

Ολόκληρη η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ έχει ως εξής:

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος επικοινώνησε πριν από λίγο με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει ανακοίνωση ή διαρροή από την ΕΛ.ΑΣ. για μονταρισμένο υλικό και χαρακτήρισε ψευδή όσα σχετικά βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε υποχρεωμένοι να επαναλάβουμε αυτό που ανακοινώθηκε στην συνέντευξη τύπου της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου 2014:

Στην εισαγγελία παραδόθηκαν οι πρωτογενείς πηγές με αποθηκευμένα στην ενσωματωμένη μνήμη τους, το οπτικό και ηχητικό υλικό από τις συναντήσεις του Π. Χαϊκάλη με το πρόσωπο που αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει.

Πρόκειται για ένα ρολόι - κάμερα και ένα ηλεκτρονικό μαγνητόφωνο μέσα στα οποία υπάρχει το υλικό - επαναλαμβάνουμε - από την πρωτογενή του αποθήκευση. Άρα είναι αμοντάριστα όλα όσα ελέχθησαν και καταγράφηκαν.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v