Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οικονόμου: Επαναφέρει την «πρόταση των 8» για συναινετική λύση

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο ανεξάρτητος βουλευτής στάθηκε στο πρόσωπο του Φώτη Κουβέλη, τον οποίο χαρακτήρισε άτομο που θα μπορούσε να αποτελέσει συναινετικό υποψήφιο για τον προεδρικό θώκο.

Οικονόμου: Επαναφέρει την «πρόταση των 8» για συναινετική λύση
Τη «πρόταση των οκτώ» για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, υπερψήφιση της συνταγματικής αναθεώρησης και συμφωνία για ορισμό ημερομηνίας εκλογών εντός του 2015 επανέφερε, μέσω του ΣΚΑΪ, ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου στάθηκε στο πρόσωπο του Φώτη Κουβέλη, τον οποίο χαρακτήρισε άτομο που θα μπορούσε να αποτελέσει συναινετικό υποψήφιο για τον προεδρικό θώκο.

Αποσαφήνισε όμως πως οι οκτώ δεν έχουν έλθει σε επαφή με τον κ. Κουβέλη ώστε να του προτείνουν να θέσει υποψηφιότητα για την Προεδρία. «Δεν παρακαλά κανένας, κανέναν», συμπλήρωσε.

Κάθετα αντίθετος στην «πρόταση των οκτώ» δήλωσε ωστόσο, επίσης στο σταθμό μας, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Σημείωσε πως το πρόβλημα δεν είναι «το πρόσωπο» που θα αναλάβει την Προεδρία, αλλά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να υπάρξουν εκλογές ώστε να εκλεγεί μια Βουλή που θα αντιπροσωπεύει τους συσχετισμούς που υπάρχουν σήμερα στην κοινωνία, και στη συνέχεια να αναδειχτεί Πρόεδρος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v