Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γλέζος: Να μείνουν εκτός ψηφοδελτίων όσοι επιδιώκουν καριέρα στο βουλευτιλίκι

«Είναι αδιανόητο ο ΣΥΡΙΖΑ να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτιά του των προσεχών εκλογών βουλευτές της σημερινής Βουλής, οι οποίοι επιδιώκουν ως καριέρα το βουλευτιλίκι» αναφέρει σε νέα του παρέμβαση ο Μανώλης Γλέζος.

Γλέζος: Να μείνουν εκτός ψηφοδελτίων όσοι επιδιώκουν καριέρα στο βουλευτιλίκι

Νέα παρέμβαση στο θέμα των συνεργασιών του ΣΥΡΙΖΑ έκανε από τις Βρυξέλλες ο Μανώλης Γλέζος τονίζοντας ότι «είναι αδιανόητο ο ΣΥΡΙΖΑ να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτιά του των προσεχών εκλογών βουλευτές της σημερινής Βουλής, οι οποίοι επιδιώκουν ως καριέρα το βουλευτιλίκι και, για να το επιτύχουν, μετέρχονται μέσα άγνωστα στο ήθος της Αριστεράς».

Όπως τονίζει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, «όραμα των αγωνιστών της Αριστεράς δεν υπήρξε ποτέ το επάγγελμα του πολιτικού· οι αγωνιστές πρόσφεραν και θυσίαζαν και την ίδια τους τη ζωή υπέρ του συνόλου» και προσθέτει:
«Αν πρόθεση όλων αυτών είναι όντως να υπερψηφιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ για να φέρει το λαό στην εξουσία, μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξη αυτού του στόχου, χωρίς να είναι υποψήφιοι στις εκλογές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, με θέσεις καθαρές, είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να αποκαθάρει την ατμόσφαιρα του πολιτικού σκηνικού, η οποία μολύνεται από τις αναθυμιάσεις του βόρβορου που δημιουργείται από τους επαγγελματίες πολιτικούς».

Υπενθυμίζεται ότι με χθεσινή δήλωσή του ο Μανώλης Γλέζος είχε αποδοκιμάσει έντονα τις δηλώσεις των ανεξάρτητων βουλευτών Παραστατίδη και Βουδούρη που άφηναν υπαινιγμούς για δωροδοκίες βουλευτών που θα ψήφιζαν υπέρ της εκλογής πρόεδρου της Δημοκρατίας. Οι δύο βουλευτές αποδοκιμάστηκαν και με επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v