Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μωραϊτάκης: Απαιτείται συναίνεση για εκλογή Προέδρου

Σύμφωνα με τον κ. Μωραϊτάκη, η πρόταση Σαμαρά είναι Εθνική και Πατριωτική, ενώ πολιτικοί αρχηγοί και βουλευτές πρέπει να αναλογιστούν ότι τα διαθέσιμα του κράτους στην ΤτΕ είναι λιγότερα από 3 δισ. και οι ταμειακές ανάγκες είναι 4,8 δισ. μόνο για το Q1 του 2015.

Μωραϊτάκης: Απαιτείται συναίνεση για εκλογή Προέδρου

Η πρόταση του Πρωθυπουργού, με την οποία συμφωνεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, που αφορά σε παραχωρήσεις για τη συναινετική εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι Εθνική και Πατριωτική, δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Αλέξανδρος Μωραϊτάκης.

Όπως ανέφερε, οι υπεύθυνοι πολιτικοί αρχηγοί και οι βουλευτές καλούνται να αναλογιστούν ότι τα διαθέσιμα του κράτους στην Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) είναι αυτή τη στιγμή λιγότερα από 3 δις ευρω ενώ οι ταμειακές ανάγκες της χώρας, μόνο για το 1ο 3μηνο του 2015, είναι 4,8 δις ευρώ. Οι συνέπειες αυτής της κατάστασης είναι αυτονόητες.

"Καλώ όλους τους βουλευτές να αναλογιστούν τις ευθύνες τους απέναντι στον Ελληνικό Λαό και να πράξουν σύμφωνα με τη συνείδησή τους, πέρα απο κομματικές ή προσωπικές σκοπιμότητες", τόνισε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v