Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δήμας: Δεν δέχομαι την εκλογή με ψήφους της ΧΑ

Τέλος στα σενάρια βάζει ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Δεν θα ψηφίσουμε Σταύρο Δήμα, λέει από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή.

Δήμας: Δεν δέχομαι την εκλογή με ψήφους της ΧΑ

Τέλος στα σενάρια για εκλογή του με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής έβαλε το υποψήφιος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας με ανακοίνωση που εξέδωσε. «Σεβόμενος τους δημοκρατικούς θεσμούς, δεν πρόκειται να δεχθώ να εκλεγώ Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας με ψήφους της Χρυσής Αυγής". 

Να σημειωθεί ότι βουλευτές της Ν.Δ. όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Χρ. Μαρκογιαννάκης ξεκαθάρισαν πως σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα ψήφιζαν «παρών».

«Η δήλωση του Σταύρου Δήμα για τη Χρυσή Αυγή, απλή και αυτονόητη, τον τιμά και υπογραμμίζει το ήθος της Δημοκρατίας», δήλωσε ο Ευ. Βενιζέλος με αφορμή την τοποθέτηση του υποψηφίου Προέδρου Δημοκρατίας.

Εν τω μεταξύ η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν προτίθεται να ψηφίσει υπέρ του Σταύρου Δήμα. «Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που διώκονται παράνομα από το ανθελληνικό καθεστώς θα δώσουν τέλος με την ψήφο τους στην μνημονιακή παράγκα Σαμαρά-Βενιζέλου. Τα σενάρια που διαδίδουν τα φερέφωνά τους στα ΜΜΕ ξεπερνούν τα όρια της γελοιότητας. Στις 25 Ιανουαρίου η Χρυσή Αυγή θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, θα λάβει την τρίτη διερευνητική εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης και αυτή θα είναι η μεγαλύτερη ήττα της διεφθαρμένης εξουσίας», υποστηρίζει.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v