Γ. Παπανδρέου: Κανένα κόμμα δεν μπορεί μόνο

Στη δήλωσή του μετά τις εκλογές ο επικεφαλής του ΚΙΔΗΣΟ πρότεινε ευρύτερες συνεργασίες και δημοψήφισμα. Το κόμμα θα συνεχίσει μπει δεν μπει στη Βουλή.

Γ. Παπανδρέου: Κανένα κόμμα δεν μπορεί μόνο

«Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε ακριβώς την απόφαση των πολιτών. Απόφαση που πρέπει να γίνει σεβαστή στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

Η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση με προοδευτικό πλαίσιο και ευρύτερες συνεργασίες. Κανένα κόμμα, ακόμα και αυτοδύναμο δεν μπορεί μόνο», είπε ο Γιώργος Παπανδρέου.

«Πρέπει να συνεργαστούμε για να μην μπει η Ελλάδα σε δίνη περιπετειών. Με σταθερή πορεία στο ευρώ και ένα εθνικό σχέδιο για αλλαγές. Μια δική μας αξιόπιστη απάντηση σε όσους νομίζουν ότι δεν θέλουμε να αλλάξουμε τη χώρα μας. Ένα σχέδιο που θα βάζει τέλος στο πελατειακό κράτος».

Επανέλαβε ότι «η διαπραγμάτευση για μείωση του χρέους και το ελληνικό σχέδιο για αλλαγές πρέπει να έχει την υπογραφή του ελληνικού λαού με δημοψήφισμα».

Για το κόμμα του τόνισε: η συμμετοχή μας στις εκλογές είναι άθλος. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα είμαστε στη Βουλή. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα είμαστε εδώ και αύριο. Συνεχίζουμε αποφασισμένοι με τη βοήθεια των χιλιάδων ανθρώπων που μας ψήφισαν.

Θα προχωρήσουμε σε ανοιχτό συνέδριο, θα προχωρήσουμε την αυτοοργάνωση, τη δομή και τις προτάσεις του κινήματος μας.

«Προχωράμε».



Real.gr ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΗΛΩΣΗ από realmedialive

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v