Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θεοδωράκης: Πολλές επιφυλάξεις αλλά και σημεία συμφωνίας με Τσίπρα

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε ότι θα περιμένει τις πραγματικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για να τοποθετηθεί στο αν θα συμμετάσχει σε μια εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης. Τόνισε όμως ότι πρέπει να πάμε ενωμένοι στο εξωτερικό.

Θεοδωράκης: Πολλές επιφυλάξεις αλλά και σημεία συμφωνίας με Τσίπρα
Υπάρχουν πολλές επιφυλάξεις αλλά και σημεία συμφωνίας δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αλ. Τσίπρα.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε ότι θα περιμένει τις πραγματικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για να τοποθετηθεί στο αν θα συμμετάσχει σε μια εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, στο Ποτάμι θα περιμένουν να δουν "τι πραγματικά θέλει να διαπραγματευθεί (σ.σ. ο κ. Τσίπρας) με τους Ευρωπαίους" και όταν δουν τις θέσεις που θα διατυπωθούν -όπως είπε- είναι διατεθειμένοι να μετέχουν σε μια εθνική επιτροπή διαπραγμάτευσης, για την ανάγκη ύπαρξης της οποίας συμφωνούν με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε κάθε περίπτωση, πρόσθεσε, πρέπει να πάμε ενωμένοι στο εξωτερικό.

Νωρίτερα ο ίδιος είπε για την συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου πως "ο κ. Καμμένος εκπροσωπεί ακροδεξιές απόψεις, αντιευρωπαϊκές απόψεις. Πολύς κόσμος αναρωτιέται τι θα βγάλει αυτή η σύμπραξη".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v