Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εμείς μοντάραμε το video Βαρουφάκη με το δάχτυλο!

Συντελεστές του σατιρικού τηλεοπτικού σόου λένε πως αλλοίωσαν τα πλάνα της επίμαχης σκηνής, ώστε ο Γιάνης Βαρουφάκης να εμφανίζεται ότι κάνει την πολυσυζητημένη χειρονομία προς τη Γερμανία.

Εμείς μοντάραμε το video Βαρουφάκη με το δάχτυλο!

Προϊόν μοντάζ που οδήγησε πολλά ΜΜΕ (και όχι μόνο) να την «πατήσουν» σε όλο τον κόσμο είναι το βίντεο με τη χειρονομία Βαρουφάκη, όπως υποστηρίζει με βίντεο η ομάδα των Γερμανών κωμικών που έκανε το σατυρικό τραγούδι, «V for Varoufakis».

Οι συντελεστές του σατιρικού τηλεοπτικού σόου λένε πως αλλοίωσαν τα πλάνα της επίμαχης σκηνής, ώστε ο Γιάνης Βαρουφάκης να εμφανίζεται ότι κάνει την πολυσυζητημένη χειρονομία προς τη Γερμανία, χρησιμοποιώντας μάλιστα ένα σωσία που εμφανίζεται και στο βίντεοκλιπ.

Εξηγούν ότι το έκαναν χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, πειράζοντας ακόμα και τις σκιές, με σκοπό να παγιδεύσουν τον παρουσιαστή του ARD και να διακωμωδήσουν το «πατριδοκάπηλο», όπως αναφέρουν, πάθος ορισμένων Γερμανών στα ΜΜΕ -και όχι μόνο- απέναντι σε όσους έρχονται σε κόντρα με τη Γερμανία.

Μετά τις αποκαλύψεις ότι το ZDF έστησε παγίδα στο ARD και στον παρουσιαστή, Guenther Jauch, ο Γιάνης Βαρουφάκης έδωσε το δικό του μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, διερωτώμενος τα εξής: «Θα έρθει καμία απολογία από τον Guenther Jauch που χρησιμοποίησε ένα παραποιημένο βίντεο για να φιμώσει μια συμφιλιωτική ελληνική φωνή;».


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v