Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ντάισελμπλουμ: Ο χρόνος τρέχει αντίστροφα για την Ελλάδα

Ελπίζω ότι σύντομα θα καταλήξουν σε συμφωνία στα βασικά ζητήματα, τα οποία θα τα συζητήσουμε στην συνέχεια στο Eurogroup, δήλωσε στη Χάγη ο Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Ντάισελμπλουμ: Ο χρόνος τρέχει αντίστροφα για την Ελλάδα

Ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ δήλωσε πως υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος μέχρι να ολοκληρωθεί μια συμφωνία με την Ελλάδα.

«Η κατάσταση βελτιώνεται συνεχώς. Παραδίδουν όλο και περισσότερες προτάσεις που είναι πιο λεπτομερείς. Σε ορισμένα σημεία, είναι βέβαιο ότι θα καταλήξουμε σε συμφωνία» τόνισε ο κ. Ντάισελμπλουμ σε δημοσιογράφους στην Χάγη.

«Πρέπει να συγκροτηθεί ένα καλό πακέτο το οποίο να μπορεί να εφαρμοστεί στους τέσσερις μήνες για τους οποίους μιλάμε» σημείωσε. «Ο χρόνος συνεχίζει να τρέχει αντίστροφα. Οπότε ελπίζω ότι σύντομα θα καταλήξουν σε συμφωνία στα βασικά ζητήματα, τα οποία θα τα συζητήσουμε στην συνέχεια στο Eurogroup» τόνισε.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, ο κ. Ντάισελμπλουμ επισήμανε πως δεν αναμένει συνάντηση του Eurogroup την ερχόμενη εβδομάδα.

«Η εντύπωση μου είναι πως θα χρειαστεί ακόμα χρόνος. Οπότε ελπίζω να συνεχίσουν να εργάζονται σκληρά και ίσως, αν συμβεί αυτό, να προχωρήσει πιο γρήγορα» πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v