Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κουτσούμπας: Καλούμε όλους να πάνε στην κάλπη

Οι εποχές είναι κρίσιμες, οι ημέρες είναι δύσκολες και μόνο με δυνατό ΚΚΕ μπορεί να ανοίξουμε ξανά τον δρόμο για καλύτερο μέλλον», τόνισε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

Κουτσούμπας: Καλούμε όλους να πάνε στην κάλπη
Λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωί της Κυριακής (20/09) έφτασε στο 397ο εκλογικό τμήμα στο 2ο Γυμνάσιο Ιωνίας ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. Εκεί τον περίμενε ο πρώην βουλευτής και υποψήφιος στη Β Αθήνας Σπύρος Χαλβατζής καθώς και στελέχη του κόμματος.

Στις δηλώσεις του ο κ. Κουτσούμπας κάλεσε τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες και να ενισχύσουν τη μόνη δύναμη που μπορεί και αύριο να βρεθεί μαζί του και αυτή είναι το ΚΚΕ.

«Καλούμε όλους να πάνε στην κάλπη, να μην καθίσουν σπίτι. Οι εποχές είναι κρίσιμες, οι ημέρες είναι δύσκολες και μόνο με δυνατό ΚΚΕ μπορεί να ανοίξουμε ξανά τον δρόμο για καλύτερο μέλλον», τόνισε χαρακτηριστικά ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

Παράλληλα ο κ. Κουτσούμπας γνωστοποίησε ότι ήλθε σε επικοινωνία με την υπηρεσιακή πρωθυπουργό και της έθεσε το θέμα ότι παρά το γεγονός ότι αποτέλεσε υπόσχεση της κυβέρνησης δεν είναι ανοιχτά τα διόδια των εθνικών δρόμων.

ΠΗΓΗ: Real.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v