Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φερνάντο Σάντος: «Ίσως να ψήφιζα και εγώ ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για την πολιτική κατάσταση στην πατρίδα του και έκανε συγκρίσεις με την Ελλάδα. Ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας αναφέρθηκε στις εμπειρίες που είχε στη χώρα μας.

Φερνάντο Σάντος: «Ίσως να ψήφιζα και εγώ ΣΥΡΙΖΑ»

Oι άνθρωποι του αθλητισμού σπανίως μιλούν για την πολιτική, αλλά όσες φορές το κάνουν έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Πόσο μάλιστα εάν ο ομιλών είναι ο νυν ομοσοπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας και πρώην της Ελλάδας Φερνάντο Σάντος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στην «Desporto.pt» για την πολιτική κατάσταση της Πορτογαλίας, αλλά και την παρόμοια περίπτωση της Ελλάδας, έχοντας βιώσει και ο ίδιος από κοντά τις δυσκολίες του ελληνικού λαού με τη λιτότητα.

«Όπως συνέβη και στην Ελλάδα, ορισμένες φορές αισθάνεσαι ότι πλέον χρειάζεσαι μια αλλαγή... Στην Ελλάδα, πλήρωναν περισσότερο αυτοί που δεν έπρεπε και ήταν συνεπείς σε όλες τις υποχρεώσεις τους... Είδα φίλους μου να βιώνουν μεγάλες δυσκολίες με τη λιτότητα που ήταν αποτέλεσμα κακής διαχείρισης και πολιτικής της Ευρώπης. Ίσως να ψήφιζα κι εγώ τον ΣΥΡΙΖΑ αν ήμουν Έλληνας γιατί όταν χάνεται η ελπίδα σε κάτι, τότε ελπίζεις σε κάτι άλλο και επιθυμείς να το αλλάξεις. Η νέα Κυβέρνηση που υπάρχει στην Ελλάδα ήταν γενναία, όμως η στρατηγική της ενδεχομένως να μην ήταν τελικά σωστή...» ήταν τα λόγια του Φερνάντο Σάντος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο