ΣΥΡΙΖΑ για Κήρυκα: «Εξαφάνιση του προέδρου της ΝΔ - Μπορείτε να βοηθήσετε;»

Καυστική ανακοίνωση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το δάνειο που πήρε ο Κήρυκας Χανίων στην οποία είναι μέτοχος, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ για Κήρυκα: «Εξαφάνιση του προέδρου της ΝΔ - Μπορείτε να βοηθήσετε;»

Ανακοίνωση με τίτλο «Εξαφάνιση του προέδρου της ΝΔ - Μπορείτε να βοηθήσετε;» εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας το γεγονός ότι δεν έχει απαντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την υπόθεση του Κήρυκα Χανίων. 

Στην ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει: 

«Εδώ και τρεις μέρες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης αναζητείται για να δώσει εξηγήσεις αναφορικά με το δάνειο ύψους 300.000 ευρώ που πήρε η εταιρεία "Κήρυξ Α.Ε.", στην οποία είναι μέτοχος, από την Τράπεζα Πειραιώς, το 2005, και για το οποίο η τράπεζα δεν έχει εισπράξει ούτε ένα ευρώ εδώ και 11 χρόνια.

Ο επικεφαλής της Ν.Δ., διαπρύσιος κατά τα άλλα κήρυκας της νομιμότητας και της διαφάνειας, εδώ και τρεις μέρες κρύβεται και σιωπά. Επέλεξε να απαντήσει μέσω του πατέρα του και συνιδιοκτήτη της εταιρείας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος δεν μας ενημέρωσε ούτε για τη μη αποπληρωμή ούτε για την καθυστερημένη αντίδραση της τράπεζας, η οποία κατήγγειλε το δάνειο τον Δεκέμβριο του 2015.

Υ.Γ. Δεν τολμάμε καν να σκεφτούμε τι θα είχε συμβεί αν το οποιοδήποτε στέλεχος ή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε εμπλοκή σε κάποια ανάλογη περίπτωση οποιουδήποτε χρηματικού ποσού, πόσο μάλλον για ανεξόφλητο δάνειο τοπικής εφημερίδας ύψους 300.000 ευρώ. Τώρα η πλειοψηφία των ΜΜΕ δεν αναφέρει καν την είδηση, ανταποδίδοντας τη στήριξη που τους παρέχει ο κ. Μητσοτάκης».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο