Επίσκεψη Δημήτρη Μάρδα στη Παλαιστίνη

Στόχος να προετοιμάσει το έδαφος για την πραγματοποίηση επιχειρηματικής αποστολής σε Ισραήλ και Παλαιστίνη τον Νοέμβριο.

Επίσκεψη Δημήτρη Μάρδα στη Παλαιστίνη

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Δ. Μάρδας ολοκλήρωσε σήμερα επίσκεψη εργασίας στη Παλαιστίνη (1-2 Αυγούστου 2016), προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για την πραγματοποίηση επιχειρηματικής αποστολής σε Ισραήλ και Παλαιστίνη τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους.

Κατά τις επαφές του, ο κ. Υφυπουργός εστίασε το ενδιαφέρον του, κυρίως, στους τομείς των κατασκευών, των δομικών υλικών, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), καθώς και της ύδρευσης (παροχή/μεταφορά). Ανωτέρω θα αποτελέσουν τομείς προτεραιότητας επιχειρηματικής αποστολής προσεχούς Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, κατά την επίσκεψή του στην Ραμάλλα, ο κ. Μάρδας είχε επαφές με τον Υφυπουργό Εξωτερικών Δρ. Tayser Farahat, την Βοηθό Υπουργό Εξωτερικών για ευρωπαϊκές υποθέσεις κα Amal Jadou, τον Υπουργό Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δρ. Hussein Al-Aaraj, τον Υπουργό Οικονομικών και Σχεδιασμού Shukri Bishara, καθώς και με τον Πρόεδρο της Ένωσης Κατασκευαστών Παλαιστίνης Marwan Jomaa.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Υφυπουργός συναντήθηκε, επίσης, με την Α.Θ.Μ. Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο Γ’.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v