Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

”Κληρώνει” την Πέμπτη για τις μαρίνες

Την Πέμπτη, 12/9, αναμένεται να κατακυρωθεί ο διαγωνισμός για την παραχώρηση και τη διαχείριση των μαρινών Φλοίσβου, Ζέας και Αλίμου. Πληροφορίες αναφέρουν επικρατέστερη για τον Φλοίσβο την κοινοπραξία Triaina Marinas (Lamda), για τη μαρίνα Ζέας την Μαρίνες Αττικής (Κυριακούλης), ενώ για αυτή του Αλίμου, την κοινοπραξία Βρυώνη.

”Κληρώνει” την Πέμπτη για τις μαρίνες
Αύριο, Πέμπτη (12/09) αναμένεται να κατακυρωθεί ο διαγωνισμός για την παραχώρηση και τη διαχείριση των τριών μαρινών της Αττικής (Φλοίσβου, Ζέας και Αλίμου) στις πλειοδότριες κοινοπραξίες.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η Επιτροπή Διαγωνισμού προκρίνει την παραχώρηση της Μαρίνας Φλοίσβου την κοινοπραξία Triaina Marinas στην οποία ηγείται η Lamda Development, ενώ μετέχουν και οι Τεχνική Ολυμπιακή, Πόρτο Καρράς, International Real Estate and Develpoment, Odyssey Fun Worlds and Entertainement.

Για την Μαρίνα Ζέας, οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι προκρίνεται η κοινοπραξία Μαρίνες Αττικής, στην οποία ηγείται η Κυριακούλης Μεσογεικαί Κρουαζιέραι και που συμμετέχουν οι Γνώμων, ΑΤΕ ΓΕΚΑΤ, Προμηθέας GAS, Αρχιμήδης ΑΤΕ, Εμπορική Ακίνητης Περιουσίας. Ωστόσο, την τελική απόφαση θα λάβει το ΔΣ της Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα (ΕΤΑ)

Σε ό,τι αφορά τις ενστάσεις που είχαν διατυπωθεί για τη Μαρίνα Αλίμου και την πιο ισχυρή προσφορά της κοινοπραξία Γένερ, ΑΛΜΑ – ΑΤΕΡΜΩΝ, Φίλιππος Βρυώνης, Argos, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, αν οι εντάσεις προέρχονται από τις κοινοπραξίες που προκρίθηκαν για τις δύο πρώτες μαρίνες, η Μαρίνα Αλίμου θα κατακυρωθεί στην κοινοπραξία Βρυώνη. Σε διαφορετική περίπτωση, το θέμα θα επανεξετασθεί.

Στο μεταξύ, ξεκινάει και η δεύτερη φάση του διαγωνισμού για την ανάληψη του έργου κατασκευής και διαχείρισης του Συνεδριακού Κέντρου Αθηνών (στο πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο). Στη δεύτερη φάση λαμβάνουν μέρος οι κοινοπραξίες:

1. Τεχνική Ολυμπιακή - EUREXPO - ARUP - Π. Νινιός

2. ΔΙΕΚΑΤ - ΘΗΤΑ ΙΝΤΕΡΚΑΤ

3. LAMDA - ΕΡΜΗΣ - J&P ΑΒΑΞ

4. ΒΙΟΤΕΡ - ΕΔΡΑΣΗ ΨΑΛΙΔΑΣ - SEXTANT LIMITED - NEC GROUP

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v