Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνέδριο για καταναλωτικά αγαθά και λιανεμπόριο στις 22/09

Τα νέα δεδομένα και η ανάγκη ταχείας προσαρμογής του κλάδου στις νέες συνθήκες θα συνθέσουν το παζλ της θεματολογίας του 1ου Συνεδρίου για τα Καταναλωτικά Αγαθά και το Λιανεμπόριο.

Συνέδριο για καταναλωτικά αγαθά και λιανεμπόριο στις 22/09

Ο τρόπος με τον οποίο μεταβάλλεται το τοπίο στην αγορά των καταναλωτικών αγαθών και του λιανεμπορίου θυμίζει παρτίδα σκάκι με γρήγορες κινήσεις. Τα δίκτυα πώλησης μετασχηματίζονται και την ώρα που πραγματοποιούνται εξαγορές, συγχωνεύσεις και ηχηρά «λουκέτα», νέοι παίκτες αναζητούν θέση στην αγορά.  Τα σημεία επαφής και οι τρόποι προσωποποιημένης επικοινωνίας με τον καταναλωτή που επιζητά πλέον και εξαιρετική εμπειρία πολλαπλασιάζονται. Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές γενικεύονται και το ηλεκτρονικό εμπόριο κερδίζει έδαφος.

Τα νέα δεδομένα και η ανάγκη ταχείας προσαρμογής του κλάδου στις νέες συνθήκες θα συνθέσουν το παζλ της θεματολογίας του 1ου Συνεδρίου για τα Καταναλωτικά Αγαθά και το Λιανεμπόριο, το οποίο διοργανώνει η Ναυτεμπορική την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016 στο Divani Caravel Hotel, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Πολιτικοί, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο, στελέχη του κλάδου, σύμβουλοι και ακαδημαϊκοί θα αποτυπώσουν τη συνολική εικόνα της αγοράς, θα περιγράψουν, με όση σαφήνεια είναι δυνατόν, τις μελλοντικές τάσεις και θα παρουσιάσουν τις στρατηγικές αλλά και τις καλές πρακτικές που ακολουθούνται.

Η βασική θεματολογία του συνεδρίου αναπτύσσεται σε 4 ενότητες ως εξής:

• Ενότητα 1: Τα δίκτυα του μέλλοντος
Ποια η μορφή τους, τι θα τα επηρεάσει, με ποια διαδικασία θα επέλθει ο μετασχηματισμός
• Ενότητα 2: Παραγωγοί και προμηθευτές
Η διπλή μάχη για την επικράτηση στην αγορά και την εξασφάλιση ρευστότητας
• Ενότητα 3: Ζήτηση
Τι «κρύβεται» πίσω από την επιλογή του προϊόντος
• Ενότητα 4: Ηλεκτρονικό εμπόριο
Πώς το αντιμετωπίζει η εγχώρια αγορά

Το Συνέδριο διοργανώνεται υπό την αιγίδα τουΥπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και με την υποστήριξη των ΣΕΒΤ, ΣΕΛΠΕ, ΕΣΒΕΠ, GRECA, ΙΕΛΚΑ, ΙΠΕ, ELTRUN, ECR Hellas και ΣΕΔΕΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v