Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση υπουργού Ανάπτυξης - ΣΕΒ

Κάθε αξιόλογη επένδυση είναι εθνικός στόχος σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΕΒ μετά τη συνάντηση που είχε με τη νέα ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης.

Συνάντηση υπουργού Ανάπτυξης - ΣΕΒ

Συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη και τον υφυπουργό Νίκο Παπαθανάση, είχαν σήμερα, 16 Ιουλίου 2019, ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Φέσσας και μέλη της Διοίκησης του ΣΕΒ.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Φέσσας δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστούμε τον κ. υπουργό για την ευκαιρία που είχαμε να ανταλλάξουμε απόψεις σε πολύ θετικό κλίμα σχετικά με την άμεση αντιμετώπιση των αναγκαίων παραγωγικών επενδύσεων.

Έχουμε επανειλημμένα τονίσει ότι κάθε αξιόλογη επένδυση είναι εθνικός στόχος. Είναι πλέον αυτονόητο ότι περισσότερες επενδύσεις, μεγαλύτερη ανάπτυξη και καλύτερες δουλειές θα έρθουν στον τόπο μας μόνο όταν συνεργασθούν για το σκοπό αυτό, άνθρωποι άξιοι, με ήθος και επαγγελματισμό, που εργάζονται τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην κυβέρνηση για το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει και την διαβεβαιώνουμε ότι τα μέλη του ΣΕΒ θα παραμείνουν στυλοβάτες της ελληνικής οικονομίας, δημιουργώντας έσοδα για το κράτος και θέσεις εργασίας για τους πολίτες.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v