Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση Γ. Ζαββού με το προεδρείο της ΕΘΕ

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα Νομοσχέδια που σκοπεύει να προωθήσει η Κυβέρνηση τον Οκτώβριο για την ενδυνάμωση του Ελληνικού Χρηματιστηρίου και της Κεφαλαιαγοράς, του μηχανισμού προστασίας των επενδυτών και της άντλησης χρηματοδότησης για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.

Συνάντηση Γ. Ζαββού με το προεδρείο της ΕΘΕ

Ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Γεώργιος Ζαββός, αρμόδιος για το Χρηματοπιστωτικό Σύστημα, συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, με το Προεδρείο της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών.

Σημειώνεται ότι είχαν προηγηθεί την Παρασκευή 30 Αυγούστου συναντήσεις με το Προεδρείο του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών, καθώς και με το Προεδρείο του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΣΜΕΧΑ) .

Στις συναντήσεις αντίστοιχα συμμετείχαν:

Ο Πρόεδρος της Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών και Πρόεδρος Δ.Σ. της Τράπεζας Πειραιώς κ. Γεώργιος Χατζηνικολάου, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, ο κ. Σπύρος Κυρίτσης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών, ο κ. Κίμων Βολίκας, Πρόεδρος της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Asset Management ΑΕΔΑΚ και η κ. Μαρία-Μαρίνα Βασιλικού, Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η θεσμική θωράκιση της Κεφαλαιαγοράς, καθώς και τα Νομοσχέδια που σκοπεύει να προωθήσει η Κυβέρνηση τον Οκτώβριο για την ενδυνάμωση του Ελληνικού Χρηματιστηρίου και της Κεφαλαιαγοράς, του μηχανισμού προστασίας των επενδυτών και της άντλησης χρηματοδότησης για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις. Ο κ. Υφυπουργός τόνισε ότι οι ενέργειες της Ελληνικής Κυβέρνησης εντάσσονται στο πλαίσιο της δυναμικής εξέλιξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κεφαλαιαγορών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v