Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το ΕΚΑ στηρίζει το συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ

Καλεί όλα τα σωματεία και τους εργαζόμενους να συμμετέχουν δυναμικά στο συλλαλητήριο των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στην Αθήνα στις 25 Γενάρη, στις 11 π.μ. στην Ομόνοια, εκφράζοντας τη στήριξη στον δίκαιο και δύσκολο αγώνα τους.

Το ΕΚΑ στηρίζει το συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ

«Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ) καλεί όλα τα σωματεία και τους εργαζόμενους να συμμετέχουν δυναμικά στο συλλαλητήριο των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στην Αθήνα στις 25 Γενάρη, στις 11 π.μ. στην Ομόνοια, εκφράζοντας την αλληλεγγύη και τη στήριξη στον δίκαιο και δύσκολο αγώνα τους. Ο αγώνας αυτός είναι υπόθεση όλων των εργαζομένων», αναφέρει ανακοίνωση του ΕΚΑ. 

Όπως αναφέρεται: «Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, που συνεχίζουν την πάλη τους για τη διασφάλιση της λειτουργίας της και των θέσεων εργασίας, για την προστασία της ζωής και της υγείας τους, για συλλογική σύμβαση εργασίας με μόνιμη και σταθερή εργασία και συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.

Στηρίζουμε τον αγώνα συνολικά των κατοίκων της Φθιώτιδας και της Εύβοιας, που αγωνίζονται για να μη βάλει λουκέτο στον βωμό του κέρδους και του διεθνούς ανταγωνισμού, μια βιομηχανία στρατηγικής σημασίας για τη χώρα με τεράστιες παραγωγικές δυνατότητες, που δίνει δουλειά και ψωμί σε χιλιάδες οικογένειες των περιοχών αυτών και όχι μόνο».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v