Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ποιοι είναι οι στόχοι της Ευρωπαϊκής Πίστης για τη φετινή παραγωγή

Μετά το περυσινό +11,2% στην ασφαλιστική της παραγωγή, η Ευρωπαϊκή Πίστη έχει θέσει ως στόχο τη φετινή άνοδο του κύκλου εργασιών της κατά 6%. Ετοιμάζονται νέα προϊόντα στην υγεία και στους άλλους γενικούς κλάδους.

Ποιοι είναι οι στόχοι της Ευρωπαϊκής Πίστης για τη φετινή παραγωγή

Σε νέα αύξηση της ασφαλιστικής παραγωγής προσβλέπει φέτος η Ευρωπαϊκή Πίστη, καθώς ο σχετικός της στόχος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει τεθεί στο +6%.

Σύμφωνα με κύκλους προσκείμενους στην εισηγμένη εταιρεία, οι ανοδικοί στόχοι αφορούν τόσο τις καλύψεις ζωής όσο και τους γενικούς κλάδους, ενώ νέα προϊόντα αναμένονται μέσα στη χρονιά, τόσο στον τομέα της υγείας όσο και στις λοιπές γενικές ασφαλίσεις.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη καταφέρνει, εδώ και πολλά χρόνια, να διευρύνει το μερίδιο αγοράς της, επιτυγχάνοντας αύξηση παραγωγής, αρκετά μεγαλύτερη από τον μέσο όρο του κλάδου, παρά το γεγονός ότι δεν δραστηριοποιείται στον χώρο του bancassurance (είναι ουσιαστικά το μόνο δίκτυο από το οποίο απουσιάζει και το οποίο διεύρυνε τη συμμετοχή του στην εγχώρια παραγωγή κατά τα τελευταία χρόνια).

Ενδεικτική είναι η περυσινή άνοδος κατά 11,2% σε σύγκριση με το 2018, που σημείωσε στον κύκλο εργασιών της, ο οποίος διαμορφώθηκε στα 212,4 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, η παραγωγή του κλάδου ζωής πέρυσι είχε αυξηθεί κατά 28,5% (στα 64 εκατ. ευρώ) σε σχέση με το 2018, του κλάδου αυτοκινήτου κατά 4,9% (στα 105,5 εκατ. ευρώ) και των λοιπών γενικών ασφαλίσεων κατά 5,4% (στα 42,8 εκατ. ευρώ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v