Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υπό εξέταση η απαγόρευση πτήσεων από και προς Ελλάδα

Το συγκεκριμένο μέτρο είναι μέσα στο μενού των προτάσεων που έχουν εισηγηθεί οι ειδικοί και αν επιλεγεί, αυτό θα ανακοινωθεί στην καθημερινή ενημέρωση από τον αρμόδιο υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά.

Υπό εξέταση η απαγόρευση πτήσεων από και προς Ελλάδα

Το ενδεχόμενο διακοπής των πτήσεων από και προς Ελλάδα (εξαιρουμένων όσων μεταφέρουν εμπορεύματα) περιλαμβάνεται στον φάκελο με τα μέτρα αντιμετώπισης της κρίσης που έχει στο συρτάρι η κυβέρνηση.

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης είπε ότι το συγκεκριμένο μέτρο είναι μέσα στο μενού των προτάσεων που έχουν εισηγηθεί οι ειδικοί και ότι αν τελικά επιλεγεί, αυτό θα ανακοινωθεί στην καθημερινή ενημέρωση από τον αρμόδιο υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Χαρδαλιά.

Εν τω μεταξύ πάντως το απόγευμα θα κάνει διάγγελμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα αναφερθεί στην ένταξη της χώρας μας στο QE, θα τονίσει την κρισιμότητα της κατάστασης και θα υπογραμμίσει ότι οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές.

Παράλληλα, θα επισημάνει ότι όλοι πρέπει να δίνουμε έμφαση στις ανθρώπινες ζωές και στην υγεία και λιγότερο στα μέτρα, τα οποία έτσι κι αλλιώς θα υπάρξουν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v