Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το έντυπο που εξασφαλίζει το επίδομα των €800 στους εργαζόμενους

Ο Γ. Βρούτσης μέσω Twitter παρουσίασε το έντυπο που θα πρέπει να συμπληρώνεται ηλεκτρονικά από εργοδότες και εργαζόμενους, προκειμένου οι τελευταίοι να εισπράξουν το επίδομα των 800 ευρώ.

Το έντυπο που εξασφαλίζει το επίδομα των €800 στους εργαζόμενους

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, αναφορικά με την καταβολή του δώρου Πάσχα.

Σε ό,τι αφορά στις επιχειρήσεις που λειτουργούν κανονικά και δεν υπήρξε «λουκέτο» σε αυτές με διοικητική εντολή ή δεν πλήττονται βάσει των κωδικών που έχει αναρτήσει η κυβέρνηση, θα πρέπει να καταβάλουν στους εργαζομένους τους το δώρο Πάσχα κανονικά, μέχρι τις 15/04, ενώ θα υπάρξουν κυρώσεις για τους παραβάτες.

Για όσες εταιρείες έχουν κλείσει με κυβερνητική εντολή ή πλήττονται από την υγειονομική κρίση, θα πρέπει να καταβάλουν το δώρο Πάσχα μαζί με το επίδομα αδείας.

Εν τω μεταξύ ο Γ. Βρούτσης μέσω Twitter παρουσίασε το έντυπο που θα πρέπει να συμπληρώνεται από εργοδότες και εργαζόμενους προκειμένου οι τελευταίοι να εισπράξουν το επίδομα των 800 ευρώ. (Περισσότερες πληροφορίες εδώ).

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v