Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Uni-pharma θα παράξει τα σκευάσματα χλωροκίνης

Πηγές ανέφεραν ότι οι 5 τόνοι αφορούν 1.350.000 ασθενείς με κορονοϊό, καθώς η ημερήσια δοσολογία είναι 200 ml επί τρεις φορές την ημέρα για έξι μέρες.

Η Uni-pharma θα παράξει τα σκευάσματα χλωροκίνης

Συμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η ελληνική φαρμακοβιομηχανία Uni-pharma αγόρασε τους 5 τόνους της δραστικής ουσίας για το σκεύασμα χλωροκίνη, η παραγωγή του οποίου έχει ήδη ξεκινήσει, όπως μεταδίδει το iatronet.gr.

Πηγές μας ανέφεραν ότι οι 5 τόνοι αφορούν 1.350.000 ασθενείς με κορονοϊό, καθώς η ημερήσια δοσολογία είναι 200 ml επί τρεις φορές την ημέρα για έξι μέρες.

H εταιρεία

Η UNI-PHARMA έχει καταφέρει να εξελιχθεί από μια μικρή, προσωπική εταιρεία σε μια μεγάλη και δυναμική βιομηχανία φαρμακευτικών προϊόντων, συμπληρωμάτων διατροφής και ιατροτεχνολογικών προϊόντων, που κατέχει την πρώτη θέση σε πωλήσεις (τεμάχια) της Ελληνικής φαρμακευτικής αγοράς, μεταξύ των αμιγώς Ελληνικών εταιρειών, και που επεκτείνει συνεχώς το portfolio των προϊόντων της και τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται. Η Uni-pharma φαρμακοβιομηχανία του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της μία μεγάλη γκάμα από σκευάσματα και θεραπείες για την αντιμετώπιση παθήσεων του θυρεοειδούς, που βελτιώνουν την ζωή των ανθρώπων.

Ιδρύθηκε το 1963

Η ίδρυση της UNI-PHARMA

Η UNI-PHARMA ιδρύθηκε πριν από 57 χρόνια από το φαρμακοποιό Κλέωνα Τσέτη με όραμα την ενδυνάμωση της παρουσίας των Ελληνικών επιχειρήσεων στην Φαρμακευτική Βιομηχανία, μέσα από την ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση καινοτόμων φαρμάκων. Αυτό το κατάφερε ήδη από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας και αποτέλεσε την πρώτη εταιρεία παγκοσμίως που παρουσίασε την φαινοβαρβιτάλη ως πόσιμο διάλυμα, το LUMIDROPS®, καθώς και έναν συνδυασμό φαινοβαρβιτάλης και οματροπίνης το NOVALUMINE® (ηρεμιστικό και σπασμολυτικό).

1977

Εισαγωγή SALOSPIR®

Το SALOSPIR®, ήταν το πρώτο προϊόν ακετυλοσαλικυλικού οξέος που κυκλοφόρησε στην Ευρώπη σε μορφή δισκίων με εντεροδιαλυτή επικάλυψη, σε δοσολογικές μορφές που κυμαίνονται από 80-1.000 mg.

1990

Εξειδίκευση στην θεραπεία των παθήσεων του θυροειδούς αδένα

Το Τ4®, προϊόν για τη θεραπεία παθήσεων του θυρεοειδούς αδένα, αποτελεί ένα εξειδικευμένο προϊόν που διατίθεται σε 13 διαφορετικές περιεκτικότητες σε ατομικευμένα δοσολογικά σχήματα

1992

Εισαγωγή APOTEL®

Το APOTEL®, που εισήχθη στην αγορά το 1992, ήταν το πρώτο παγκοσμίως ενέσιμο σκεύασμα παρακεταμόλης, βάσει μεθόδου διαλυτοποίησης της παρακεταμόλης που ανέπτυξε η UNI-PHARMA.

1998

Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας

Επίσης, το 1998 η UNI-PHARMA απέκτησε Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας για τα ενέσιμα διαλύματα παρακεταμόλης και παρακεταμόλης σε συνδυασμό με άλλες δραστικές ουσίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v