Ικανοποίηση Συλλόγων Εκδοτών για την αναίρεση της αύξησης τιμολογίων της ACS

Δεν είναι δυνατόν εν μέσω μιας κρίσης που δεν έχει ιστορικό προηγούμενο να γίνεται αύξηση τιμών σε προϊόντα και υπηρεσίες, σημειώνουν οι Σύλλογοι Εκδοτών.

Ικανοποίηση Συλλόγων Εκδοτών για την αναίρεση της αύξησης τιμολογίων της ACS

Την ικανοποίησή τους για την αναίρεση της αύξησης των τιμολογίων της ACS κατά 22,5% εκφράζουν με ανακοίνωσή τους το Δ.Σ. της Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου, το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών και το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκδοτών Επιστημονικών Βιβλίων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Οι Σύλλογοι Εκδοτών εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την ανακοίνωση της ACS – δια στόματος του Θεόδωρου Φέσσα, προέδρου του ομίλου QUEST Συμμετοχών, θυγατρική εταιρεία του οποίου είναι η ACS Courier – ότι αποσύρει την επιβάρυνση κατά 22,5% στα τιμολόγιά της που επρόκειτο να ισχύσει από την 1/4/2020. 

Κατανοούμε τις πιεστικές συνθήκες στις υπηρεσίες ταχυμεταφορών που οφείλονται στην αύξηση της ζήτησης, εντούτοις θεωρούμε αυτονόητο ότι δεν είναι δυνατόν εν μέσω μιας κρίσης που δεν έχει ιστορικό προηγούμενο να γίνεται αύξηση τιμών σε προϊόντα και υπηρεσίες, κάτι που επισημάναμε στη δημόσια ανακοίνωσή μας και στην επιστολή μας προς τον αρμόδιο υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο και ευχαριστούμε για την άμεση και αποτελεσματική παρέμβασή του. 

Πιστεύουμε ότι μόνο με υπευθυνότητα και συνέργειες θα μεταβούμε ομαλά στην αυριανή μέρα. Το βιβλίο είναι ο κύριος σύντροφός μας την "εποχή του κορονοϊού" και θα εξακολουθήσει να φτάνει σε όλους χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις. Ο εκδοτικός κλάδος ευχαριστεί δημόσια όσους συνέβαλαν σε αυτό

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v