Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σήμερα η διαδικτυακή Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας θα απευθυνθούν στα μέλη του Συνδέσμου.

Σήμερα η διαδικτυακή Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ

Με το βασικό μήνυμα «Επιμένουμε. Πετυχαίνουμε. Μαζί» πραγματοποιείται διαδικτυακά η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μελών του ΣΕΒ, σήμερα Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020.

Φέτος θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και του νέου Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ (15:00-16:45)

Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση τα Μέλη του ΣΕΒ θα κληθούν, μεταξύ των άλλων, να εγκρίνουν, μέσω ηλεκτρονικού συστήματος ψηφοφορίας, τον Απολογισμό Πεπραγμένων για το 2019, τον Ετήσιο Απολογισμό για την οικονομική χρήση που έληξε (2019), καθώς και τον Προϋπολογισμό για το 2020.

Στο δεύτερο μέρος της Γενικής Συνέλευσης, (17:00-17:30), θα μιλήσει στα Μέλη του ΣΕΒ, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Θα ακολουθήσει στις 19:30, η Απογευματινή, Ανοικτή Εκδήλωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ, η οποία περιλαμβάνει ομιλίες του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του νέου Προέδρου του ΣΕΒ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v