Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σειρά διαδικτυακών εκδηλώσεων από το Υπερταμείο

Συνεχίζεται ο κύκλος διαδικτυακών συζητήσεων που οργανώνει το Δίκτυο Καινοτομίας της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ) σε συνεργασία με το ΜΙΤ Enterprise Forum Greece

Σειρά διαδικτυακών εκδηλώσεων από το Υπερταμείο

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι συζητήσεις του κύκλου διαδικτυακών εκδηλώσεων με τον τίτλο «Ξεκλειδώνοντας τις ψηφιακές δυνατότητες» που διοργανώνει το Δίκτυο Καινοτομίας (Innovation Network) της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ) σε συνεργασία με το ΜΙΤ Enterprise Forum Greece.

Στις online συζητήσεις στελέχη εταιρειών του ευρύτερου δημόσιου τομέα, αλλά και άλλοι ενδιαφερόμενοι για τεχνολογικά θέματα συναντούν ακαδημαϊκούς, ερευνητές και επιχειρηματίες, ανταλλάσσοντας ιδέες, για καινοτομικά προγράμματα που υλοποιούν ή μπορούν να πραγματοποιήσουν. Επίσης παρουσιάζονται ορθές πρακτικές που εφαρμόζονται σε διάφορες χώρες.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΕΣΥΠ, κα Ράνια Αικατερινάρη (φωτό), σχολιάζοντας την συνέχιση του κύκλου εκδηλώσεων, δήλωσε:

«Η αναγκαιότητα του ψηφιακού μετασχηματισμού στις εταιρείες του δημόσιου τομέα αναδεικνύεται και από το ενδιαφέρον που προκάλεσαν οι συζητήσεις του Δικτύου Καινοτομίας της ΕΕΣΥΠ. Σε συνεργασία με το MIT Enterprise Forum Greece, δημιουργούμε μια σημαντική ευκαιρία ενημέρωσης και διεύρυνσης γνώσεων και εμπειριών καθώς φέρνουμε σε επαφή μερικούς από τους πλέον σημαντικούς ανθρώπους της ψηφιακής τεχνολογίας της διεθνούς αγοράς με στελέχη εταιρειών του ευρύτερου δημόσιου τομέα, ξεκλειδώνοντας τις δυνατότητες που αποκτούμε με την εξοικείωσή μας στην τεχνολογία.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v